Jok, ćale se nešto dogovorio pre nego što sam mu rekao broj.jesi zvao posto su obicni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jok, ćale se nešto dogovorio pre nego što sam mu rekao broj.jesi zvao posto su obicni
jasam onaj ispod sedišta skoz zatvorio i spojio direktno de mu moze doć taj preliv .neće li posle gubiti pritisak ?Немој тако да га возиш. Са разводника хидраулике треба уградити једно преливно црево до резервоара. Давно ми је то један мајстор пребацивао па сам и заборавио тачно са ког холендера на разводнику.
kad sam kupio traktor nije hteo da dize brljavio je pa onda sam resio daga izbacim jer nije drzo i nije mogo da digne do kraja,nisam imo vise zivaca a sad me ovo jedi neznam šta bi moglo bitizasto si izbacio taj ispod sedista
,znam, na starom sam tako oro sa dve brazde ide al tri zeza,sutra ću još malo čačkati pa videćemovrati to sve nazad kupi novi kardancic onaj sto ide na taj razvodnik ispod sedista i novi nosac sa plasticnom caurom unutra kroz koju ide taj kardancic i mora da radi fabricki. svi ugradjuju taj razvodnik a ti izbacujes znas kako je tesko orati bez njega
zasto si to radio sto nisi prvo pitao nekog bacio si pare nemoze kod rusa da pusti naftu kroz ac pumpu zato sto je zavrnuta na bos pumpu a ne na blok da si samo malo razmislio
jel mi možeš reći kako si prepojiosad sam stavio nov razvodnik ispod volana on ima blombu valjda je fabrički podesen a pumpa zuji i jako se greje
.nema nikakvih smetnji ,samo da prode kiša paću staviti taj povratni vod ili staje već ,paću videti dalće se grejatiskal
a sta je sa pumpom dali nije oslabila ili nesto smeta u dovodu iz rezervoara do pumpe
.nema nikakvih smetnji ,samo da prode kiša paću staviti taj povratni vod ili staje već ,paću videti dalće se grejati