Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ulje od volana i ulje od hidraulike ti je u zajednickom rezervoaru ispred kabine , a ulje odatle moze da prodje u motor kroz pumpu volana!
nije kod mene kod mene ima stub volana i u njemu je ulje za volan ne vezano sa uljom od hidraulike
sad sam zamijeno ac pumpu i ulje pa cu da vidim za koji dan sta se desava
Kod mene nisu španeri nego neka zajebancija zato su se i pogubili. Mogu i španeri sad da dođu.
teleskopske zatege,a sad mogu i spaneri da dodju........samo moras paziti i uvek zakontrati maticu kada zaspanijes jer u losoj godini kada je blato posto je spaner sa spoljne strane hoce da se navata blata na gumu i onda lagano drnda po spaneru i odvrne ga i izgubi se srednji deo (matica dupla),ili da prebacis spanere iznutra preko osovine poluga,a konzole poskidas,ili......kupis teleskopski spaner kako je i bilo
sad sam stavio nov razvodnik ispod volana on ima blombu valjda je fabrički podesen a pumpa zuji i jako se grejejes ti to mjerio pritisak pa podešavao ili napamet.