MTZ Belarus

Ljudi,desna kocnica na Mtz-u mi ima otpora kada kocim,ali ne hvata ni malo.Da li je moguce da se zamastila pa samo klizi?

jedno pitanje momci!
kupio rusa od 105 konja, i ima digitalni pokazivas radnih satova, ali ne klasican sa crnim brojkama nego noviji sa crvenim brojkama, nesto mi se cini da prebrzo broji za sat vremena vozikanja po selu on pomeri i 2-3 broja, dakle po meni prebzo broji satnice...hm.Da li ste imali slican slucaj? unapred hvala...poz...

Ima tamo ispod digitalnog sata jedna kutija, e tamo može podesit broj km/h prema točkovima, ima i još neka funkcije za obrtaje motora, obrtaje kardana i još nešto ali neznam šta.

Nemoj te dugmiće da diraš jer nećeš ništa popraviti time jedino još više pomešati. Ikod mene je ista situacija za to je jedino rešenje da javiš u Agropanonku kad dolaze da rade servis da donesu sat da zamene.

Nemože se tu ništa pomešati. Samo treba zapamtit kako je bilo.
Na koji drukčiji način možeš podesit broj km/h ako stavljaš neke druge točkove ? Primjer za prskanje ili za oranje velike ?
Naravno preko toga sata se namjesti.
Ako je pod garancijom onda kada bude servis došao neka oni namjeste.

Pa od kada sam ga kupio,zategnem je skroz i vidi se da ima silu,ali samo klizi,ne hvata ni malo.

Pa od kada sam ga kupio,zategnem je skroz i vidi se da ima silu,ali samo klizi,ne hvata ni malo.

imas ispod jedan sraf fi 12 sa 19 kljucem ispod ima kontra maticu popusti prvo kontra maticu i posle samo od gore dotegni taj sraf dok se slobodno vrti tocak kad zavrsis zategni kontra maticu , i ja sam tako na moj 1025.3 ako se ne snadjes pisi na pp pa ti jos obijasnim jednostavno je 5 minuta posla

Znam druze na sta mislis,zategnuta je ona ali je problem sto ne hvata,malo pre sam gledao cela je masna,pa predpostavljam da ima ulja unutra.

Znam druze na sta mislis,zategnuta je ona ali je problem sto ne hvata,malo pre sam gledao cela je masna,pa predpostavljam da ima ulja unutra.

ne znam odakle ulje ona treba da bude suva imas sprej za ciscenje kocionih diskova od masnoce probaj sa tim za drugo ne znam

Aco, skini ti to sve pa vidi šta se dešava.
Treba da bude suva ako je dobar semering. Možda teško idu kuglice (zardjale) pa su ferode izgorele još pre nego što si ga ti kupio?

Vidim da Agropanonka nudi prodaju traktor da se 25% vrednosti plati u robi koju oni cene 15% više nego tog momenta na berzi ,a ostalo na kredit od tri godine.Zna li neko o kakvom se kreditu radi?

Nazad
Vrh