Korisnik1787
Član
- Učlanjen(a)
- 29 Dec 2009
- Poruka
- 3.649
Au Savo ja se izvinjavam ja sam mislio da se ovaj traktor podmazuje.Znači bio sam u zabludi.Izvinjavam se učesnicima u raspravi na grešci!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Au Savo ja se izvinjavam ja sam mislio da se ovaj traktor podmazuje.Znači bio sam u zabludi.Izvinjavam se učesnicima u raspravi na grešci!
Ne lup.. naravno da treba podmazivati , AL IZNUTRA spolja je vec masan.@g-dine Panonstib,evo ja cu da vam objasnim, MTZ traktori se nepodmazuju vec se odmascuju,kao ,,sam,, je vec mastan od glave do pete,a drugo koji god rezervni deo kupite za tu pilu prvo morate sa njega da skinete 750 grama masti koje je magacioner u rusiji zamastio radi lagerovanja i konzerviranja jer misli da ce se to prodati tek za 100 godina(planiraju jos toliko da ih prave),pa morate posle odmascivacem da operete to i posle toliko truda kad ugradite taj deo(bilo koji) posle samo par dana on je opet mastan,i sad.....dal treba takav traktor podmazivati.....
Sa ovim se slažem, još bi da dodam da kod Mtz traktora nije dovoljno ni da se samo pusti ulje da bi izašli svi opiljci iz menjača. Menjač i kućište diferencijala Mtz traktora su jako hrapave površine iznutra i imaju pregrade i ojačanja u kojima se zalepe opiljci. Ovo sam video mnogo puta.postoji magnet na vijku za ispuštanje ulja, ali on nije dovoljan da pokupi sve opiljke iz ulja na menjaču pogotovo u MTZ traktorima
Ali nije isto da ce skoditi ulje na 820 kojem verujem niko ne menja dok ne stane menjac,kao ni sam sto jos nisam menjao a ima 2820 sati,a sad ovi sto ima sinhro emnjace su mozda mekaniji pa bi trebalo?? 920-952-1025-1221 ili pak gresim?(ako nisam dobre naveo brojeve ne zamerite)
Pa nisam ga menjao u pravu si,sad sam sam sebi dao odgovor,ali opet ne mislis da su na radnim masinama veca opterecenja menjaca? Na 1025 ima neki filter za ulje za menjac e sad videcemo na 500 sati sta ima u njemu,bas cu reci matorom da ga skinemo i ocistimo,a filter je onaj kao sto ima za ulje na 820(pa kad menjasodvrtis ga i nozom se ona kora moze skinut isprat i teraj dalje).
Ovo je izgleda Rus sprreman za TRctorpulling!
HAHAHHAHAHA Isao bi ko lud,al bi zato trosio nafte za dva traktora al zvuk mu je stvarno mocan!