Lala iz Banata
Član
Skroz dole na dnu, ima filter sa 30-ak sita, slikacu ti danas na 1221.
P.S.: Jesi li procitao uputstvo za upotrebu traktora?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Skroz dole na dnu, ima filter sa 30-ak sita, slikacu ti danas na 1221.
kod mene je 180cm spoljašnja mera našteluj da ude u redoveLjudi,jel zna neko na koliko se steluje razmak zadnjih tockova na 82.1 gume 15.5/38??
Hvala druze,isao sam kod jednog prijatelja i premerio.kod mene je 180cm spoljašnja mera našteluj da ude u redove
kazem momci , monirajte reduktor na traktoru, ubacis u rikvec .... i gle traktor ide napred ali jakoooo sporo.....
A kako onda u rikverc ?
ili da skidam reduktor kad god treba da idem u rikverc.
Iza tog zupčanika postoji seger koji treba pomeriti unazad da bi oslobodio zupčanik da može da šeta napred nazad,jer seger ne trba vraćati jer kad se namesti reduktor drži ga viljuška.Trebalo bi da kad ubaciš u prvu ide unazad.Ako se teže uključuje i isključuje najbolje je to radit pri gašenju motora,tako da jednom rukom gasiš motor na polugi gasa na pumpi a drugom isklj uklju reduktor.
Iza tog zupčanika postoji seger koji treba pomeriti unazad da bi oslobodio zupčanik da može da šeta napred nazad,jer seger ne trba vraćati jer kad se namesti reduktor drži ga viljuška.Trebalo bi da kad ubaciš u prvu ide unazad.Ako se teže uključuje i isključuje najbolje je to radit pri gašenju motora,tako da jednom rukom gasiš motor na polugi gasa na pumpi a drugom isklj uklju reduktor.