Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da bi ti uzeli lovu?interesuje me ako neko zna radi ceka se kod strani traktora pris vakom servisu menja sve ulje koji postoji u traktoru(menjac,reduktori itd)
@techa
uradi prvo ovo kako ti je DANGER rekao , i ja sam imao sličan problem a sve riješeno za 0 dinara , malo navari , malo obrusi , razbij stari ležaj i uzmi kuglice i tjeraj
Da bi ti uzeli lovu?
Savo jesil ti nekad kupio nesto za tu 52 il bas sve sredis sa svajcom brusilicom i cekicem
Niste u pravu gosopodine @zorancile,
Ulja se menjaju na 1000 radnih sati a filteri na 500 radnih sati.Ako se otvara menjač znači da je došlo do nekog kvara i defektaše i otklanjanje kvara obavezno se menja i ulje u menjaču,diferencijalu, bocnim reduktorima, mokrim kočnicama i hidrauliku.Ulje je potrebno zameniti jer zbog opoljaka i oštećenosti lamela ili ležaja .... ulje je kontaminirano i potrebno ga je zameniti da bi remontovana mašina duže radila ispravno.E zato se menja a ne zbog uzimanja para!
Gosn Zrine pročitajte prvo pitanje na koje je Panonstib dao odgovor pa tek onda krenite u raspravku!
da,kocnice su mu diskosne sa lamelom i suhe al su uvek masne,a trebao bi malo da procitas i izmedju redova jer je clan zorancile spomenu strane traktore pa mu je tako i odgovoreno,e sad...i rus je stran traktor al ne toliko stran kao JD ili neki drugi......koji ima filter jel.....
ja sam svedok da je neeeeekad nesto i kupio,mrzi ga da kucka zaptivac glave pa jedino to kupi,a usput i otvara tudja kola bez kljuca......ma cudo od deteta,njemu je mama kad se rodio umesto cedo rekla cudo moje malo.....
Gospodine @zrine 892,
jeste postoji magnet na vijku za ispuštanje ulja, ali on nije dovoljan da pokupi sve opiljke iz ulja na menjaču pogotovo u MTZ traktorima.Drugo ako ste pažljivo čitali pitanje je glasilo " Ljudi jel zna neko kad se menja ulje u menjacu? na koliko radni sati?
i interesuje me ako neko zna radi ceka se kod strani traktora pris vakom servisu menja sve ulje koji postoji u traktoru(menjac,reduktori itd)".Po tom pitanju sam ja dao odgovor, a ne po nazivu teme.Drugo sa Vama sam uvek spreman diskutovati po pitanju mehanizacije i to ne samo traktora i to uglavnom strane!