MTZ Belarus

Bubu
Ako ces iskreno ja sam se pridrzavao tih stvari koliko sam mogao jer su mi poznate, ali znas i sam kako je kad ga trojica voze.
Zorancile
Razmisljao sam o tome ali nwe mogu nigde da nadjem turbo-servis pa makar u novosadskoj okolini

Turbina

Bubu
Ako ces iskreno ja sam se pridrzavao tih stvari koliko sam mogao jer su mi poznate, ali znas i sam kako je kad ga trojica voze.
Zorancile
Razmisljao sam o tome ali nwe mogu nigde da nadjem turbo-servis pa makar u novosadskoj okolini

U Bačkoj Topoli imaš servis koji remontuje turbine za motore.

Pozdrav od Mirka iz Kule.:cao:

Turbina na traktorskom motoru

@nsnidza

I u Adi ima servis za motorske turbine, "Turbo Tech"a kontakt telefoni su:

024/853-191
063/547-922

fax 024/855-095

Hvala puno Mirko,zvao sam neke servise i kazu da je isplativije uzeti novu, koja koliko cujem kosta ruska 200e i ceska 400e kojoj ne odgovaraju cevi

Najpoznatiji servis turbina je turbo servis Užice, a nama je najbliži Žeravica u Novom Miloševu.

img0229auk.jpg

Evo moji krševi :osmeh:

misim da se i na mom kejsu vidi slike na tu temu isto tako ali na garrettovoj turbini curi uljemzato nemoj da brines to nije nista i nemoj raditi turbo sve dok ti lezajevi neriknu.

i ja se slazem sa @zzivica,nemoj skidati turbinu dok se nerazleti do balcaka,kad pukne rotor i krilca se raspadnu onda je odnesi jer je tada remont jeftiniji,bolje je u svakom slucaju leciti nego spreciti
pozdrav od dangera iz sida:cvetic:

Evo koja slika iz pogona za sklapanje MTZ traktora "Agropanonka-Belarus" u Novom Sadu

96jngm.jpg

33mbskw.jpg

Na ovim valjcima i na dinamometar masini se ispituje svaki traktor posle silaska sa trake

2moys5w.jpg

o70bjd.jpg

samo u opremi,tj., 82.1 nema poteznicu i jos neke sitnice.A nova poteznica u Agropanonci 60000 din.

Nazad
Vrh