MTZ Belarus

Ma jok, nego leće u farove što ide. To ti služi za ksenon. Da bolje rasprči svjetlost.

To uglavnom izgleda ovako

hella08gi4.jpg

Nekako mi se čini kao da imaš na rusu te leće :D

Imam pitanje. video sam da je neko na ovom forumu udvajao zadnje tockove na mtz-u, da li je slika ovde ili u temi setvospremaci neznam tacno, al nemam sad vremena da trazim pa da pitam na PP.
zanima me da li neko zna koliko je traktor sirok sa duplim zadnjim tockovima, i ako znate napisite mi koje su zadnje gume cisto radi poredjenja. ja bi mozda na nasem 1025 udvajao zadnje, al setvospremac je od 3,6 metara, pa me zanima da li ce pokrivati trag.
hvala puno

treba da pokriva,a i ako ne-nastavis po jos jednu motiku sa strana,i to ti to...1025 to vuce od sale,mi nas prepravili na 4m.

Evo kod nas stigao jedan belarus 952 u komunalno preduzeće očekuje ga zimus raonik za sneg pošto je njegov prethodnik rakovica sa prednjom vučom otišla u penziju.
29oirnp.jpg

interesujeme kakav je belarus 82.1 jel se kvari..sreli smo nekog coveka na sajmu i reko nam je damu je posle 3 meseca procurio poco da pusta ulje na motoru ali kaze dosli su i namestili...

ljudi,curi mi ulje na razvodniku ispod sedista na 82.1,ali ja njega ni ne koristim.Sta mislite da li da ga skinem,ili da menjam gumice??Koja je procedura da se skine??

Nazad
Vrh