Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U Bosni je subvencija 40% mislim,pa racunaj pravu cenu.
jeste ali za traktore preko 50 ks maksimalna subvencija iznosi 15 000 km (oko 7500 e)
i ako si jos u sitemu pdv imas peavo na jos 17% na kompletnu cijenu
ovako moze kad perestraktor mala sala.kazem ti lepo da ovako stavljaju u fabrici da nebi nosio u rukama.ali ovako ne mozes vuci prikolicu.
Jah, a sad pride i ne čekaš ništa, dakle ne plaćaš punu cijenu traktora (48.000KM=24.000E) već je cijena odmah umanjena za 36% (subvencija je 40% ako platiš punu cijenu pa čekaš par mjeseci, a 36% ako odmah plaćaš umanjenu cijenu). Ja sam tako nedavno kupio novu Agromehanika prskalicu od 330l (8m) za 800KM/400E a puna cijena je 1250KM/625E.
Traktor je totalna fantazija, ja ga se nisam mogao nagledati, ovaj ravni prednji most tako lijepo izgleda u odnosu na stari grbavi da nemam riječi, stvarno su ga belaruje udesile, svaka im čast.
jeste , odbiju ti 36% i to tako lijepo sve zvuči , a šta se desi ako ti država odbije zahtjev za povrat znaš li šta ti potpisao u banci
nije to sve tako bajno kao što zvuči