MTZ Belarus

Zvucnici su 13 cm, SAL AHPX 2x 50 w, i ugradio sam ih u za njih predvidjena mesta u konzoli na plafonu kabine, tamo gde su deflektori ventilacije i grejanja.[/Q
Isti zvunici kao kod mene,samo sto je moj mp3 kenwood...nego Gledam snimak-pa me cudi sto ti je pritisak ulja tako nizak...kod mene na 82 vruc oko 3.5,a na 1025 hladan oko 5.5,a vruc oko 4...i dosta sad novih sto su dosli dolaze sa pritiskom oko 1?inace masina je wooooow. ;-)

Ne bi da vas plašim, ali da vam kažem da smo mi prošle godine na dva traktora menjali cev koja ide od uljane pumpe do bloka. Cev napukne, pa ima mali pritisak, a posle nekog vremena otpadne skroz, pa izgubi pritisak.

Ma nije cev, ulje ne valja, to su mi i rekli i serviseri iz AP, i drugaru isto to se desilo, promenio ulje i sve je ok. Sad cu i ja da menjam ovih dana pa ce da vidimo rezultat.

uh sta reklama radi,a uvale teski bofl...danas za sta god se uhvatis,kvalitet sumljiv...ali odosmo u off.sinoc pricao sa drugarom,ima 1021-kaze pre nesto mu opet zakazalo kvacilo-otkinuo zabice 2 na korpi.kaze da je sve isto kao na 82,i opruge i korpa,samo mu je koliko sam razumeo deblja ploca valjda,pa onda ne pase sa 82,jer po njegovim recima ne bi odvajao.hoce da uzme manji plug da ore,vogel tri brazde mu veliki.zna li neko da li moze da se nadju neke jace opruge ne bi li kvacilo bilo efikasnije?

I onda nema niko nikakwu ideju o ugradnji reverzera?posto smo do sad culi o idejama o ne ugradnji:D Al sad sve na stranu,ne zelim raspravu dal treba dal ne zasto i itd.nego me interesuje postoji li mogucnost za to.

I onda nema niko nikakwu ideju o ugradnji reverzera?posto smo do sad culi o idejama o ne ugradnji:D Al sad sve na stranu,ne zelim raspravu dal treba dal ne zasto i itd.nego me interesuje postoji li mogucnost za to.

ne bih rekao da može da se stavi (pričam o 52ki jer sam njen mjenjač otvarao)
teoretski je moguće sve , ali praktično ne vjerujem da bi moglo da se to nabudži , opet ima ovdje daleko boljih poznavalaca od mene pa će oni reći

uh sta reklama radi,a uvale teski bofl...danas za sta god se uhvatis,kvalitet sumljiv...ali odosmo u off.sinoc pricao sa drugarom,ima 1021-kaze pre nesto mu opet zakazalo kvacilo-otkinuo zabice 2 na korpi.kaze da je sve isto kao na 82,i opruge i korpa,samo mu je koliko sam razumeo deblja ploca valjda,pa onda ne pase sa 82,jer po njegovim recima ne bi odvajao.hoce da uzme manji plug da ore,vogel tri brazde mu veliki.zna li neko da li moze da se nadju neke jace opruge ne bi li kvacilo bilo efikasnije?

Nemaju jače opruge, ali bi mogla da se stavi cela korpa od MTZ82.

danas bio dokon pa se malo igro
6g9d8z.jpg

Da li neko ima karakteristike i slike onog rusa 3022 dc (tako nesto) sa sajma..posto ja kada sam bio nije bilo nista..samo cena 95000..:sta:

Nazad
Vrh