MTZ Belarus

meni se nekako lakse vozi 892 jer imam na jednom menjacu sve i samo njega saltam i nekad kad treba onaj izmedju nogu al oce da zakrci,a na 1221.3 na onom malom menjacu imam kao sporohodne i brzohodne pa ima rikverc kad se taj menjac pomeri u sredinu ka sedistu pa ima odma naspram njega one sporije brzine pa skroz levo ka gore najbrze,svidja mi se sto ne krci kad se salta i sto mu je raspored bolji nego na 892,a ne svidja mi se sto moram da kad ocu da menjam iz najbrzih u rikverc ili u sporije moram nekad da izbacim i veliki menjac pa onda ovaj manji pa da opet ubacivam,ili to jos nije razradjeno ali sve u svemu ide to ::traktor::

Ne moraš da izbacuješ veliki menjač u prazno kad menjaš sa malim samo malo da se uđe u štos i ne krči.
Bar kod mene je tako na 1025 puno je bolji i precizniji nego na 820 samo što se nismo navikli.

Ja moram velik da izbacujem inace treba ko budala vuci onaj mali pomislis iscupat ces ga i krci ko lud,dok ako izbacim velik onda oke ide.
A izraz pa npr ako imas uvratine 4m tj okreces na putu bukvalno ne mozes iz jednoga okrenuti nego moras ici napred nazad pa opet napred nazad to mi znaci neizmanervrisati iz jednog puta.
Iskreno nisam slab,ili da sam neki zakrzljao ali uvece bome osetim ledja i ruke od menjaca,dok da ima reverzer problem bi bio resen.Prosto me to nervira na kratkim nivama kad 500 puta menjati brzine i muciti se.
Opet kazem kad se radi par sati to je zanemarivo ali nekad to zna biti i 20 sto bas nije malo.

Da je bar taj mali menjac sinhronizovan i da ide lako produzis ga i imas mehanicki reverzer ali kad nije tako nazalost,naravno kod mene jos nije ni razradjen redovno svega 360 koji sat ima traktor ali neznam oce se vremenom bas toliko razraditi da ce ici sa dva prsta.

Igore,ako je jos u garancij-preduzimaj nesto...ne sme tako-jedino moze da zakrci mala rucica ako hoces da ubacis unazad,a traktor krene napred,i obratno.bar kod mene je tako...Lalo javi se! ;-)

Ja moram velik da izbacujem inace treba ko budala vuci onaj mali pomislis iscupat ces ga i krci ko lud,dok ako izbacim velik onda oke ide.
A izraz pa npr ako imas uvratine 4m tj okreces na putu bukvalno ne mozes iz jednoga okrenuti nego moras ici napred nazad pa opet napred nazad to mi znaci neizmanervrisati iz jednog puta.
Iskreno nisam slab,ili da sam neki zakrzljao ali uvece bome osetim ledja i ruke od menjaca,dok da ima reverzer problem bi bio resen.Prosto me to nervira na kratkim nivama kad 500 puta menjati brzine i muciti se.
Opet kazem kad se radi par sati to je zanemarivo ali nekad to zna biti i 20 sto bas nije malo.

A koji imaš ti?
Ja imam 1025 običnog nije ravan most i manje mesta mu treba da se okreneš nego sa 820 i menjač mu je ok.
Ponekad malo zakrči pa šta da se radi takav je .

Zvucnici su 13 cm, SAL AHPX 2x 50 w, i ugradio sam ih u za njih predvidjena mesta u konzoli na plafonu kabine, tamo gde su deflektori ventilacije i grejanja.

Nazad
Vrh