MTZ Belarus

pa nisam nista radio,za sad sam samo vukao neke prikolice sa rasadom....pa bas mi je stigao kad sam sve poslove zavrsio,a i da mi je stigao za pripremu pred setvu neverujem da bi ga koristio jer nemam odgovarajucu alatku za njega,za sad sam zadovoljan a narocito sa menjacem jako lepo radi i dobro su rasporedjene brzine :cao:

pa treba da kupim trobrazni plug,kupici drljacu tesku od 4.5m ,a tanjiracu imam pa cu da vidim sta cu sa njom,dal cu da je ostavim ili da je menjam za vecu,pa imam MTZ 1221.3 ,MTZ 892 , Zetor 7011 i IMT 542

Pa zar je kod vas tako teska zemlja? Ja mislio da nema teze nego kod nas ovde IMT 5136 vozi 3 brazde nizbrdo a uzbrdo nemoze nikako sa IMT plugom ali sa stranim plugovima vozi i vise!!! Ja ti preporucujem da kupis neki strani plug a ne ove nase IMT,OLT itd... Kupuj neki strani necespozaliti ima MTZ da ga vuce ko od sale i to da je neki veci!!!!

Uzmes ovako nesto:
9h53pw.jpg

20h7kmo.jpg

2000. godiste, Kverneland LI 100 Vario. Daj 4000 eura i nosi ga.:haha: Salim se, nema teorije da prodam taj plug, zlata vredi.:osmeh:

Nazad
Vrh