Kacanin
Član
Moja masina!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
steva 1984 je napisao(la):I kad udjes u brazdu sa 820 ili 892 ono isto
I ja se slazem,istosteve73 je napisao(la):steva 1984 je napisao(la):I kad udjes u brazdu sa 820 ili 892 ono isto
nakon dva dana oranja isto je garant......garantujem i podvucem.....
savoris je napisao(la):kupljen i postavljen onaj planetarni alnaser , pali za divno čudo , koliko će da potraje ostaje da se vidi , ne bih rekao da na velikim minusima može ''muški'' da zavergla ali i to ostaje da se vidi
litvanski , 70e
a za svaki slučaj sam kupio i nov rotor i bendiks na onaj ruski alnaser pa ću njega da sklopim kada budem imao vremena i stavim na traktor a ovaj ''planetarac'' ostavim u rezervi jer mi paše na sva tri traktora. vrti savo ko lud moj anaser je 16v a vrti na 12v.dobro
poruka primljena ali je malcak ne jasna. molim razjasnite. pametnjakovic mladji.kinez je napisao(la):vrti savo ko lud moj anaser je 16v a vrti na 12v.dobro
meni nije jasno stavi sijalicu od 24 volta na akumulator od 12 volti a potom stavi sijalicu od 12 volti na akumulator od 24 pa mi reci koja jace sijakinez je napisao(la):imam alnaser sa planetarnim reduktorom na kome pise 16v.a akumulator 12 sta tu ima nejasno?
ma ja samo kazem kakav anaser imam tako sam kupio traktor sa tim anaserom i palim mtz82 sa dva akumulatora od po 45 A vezana paralelno pedhodnih dana sam palio bez grejaca i sto bi trazio nesto boljegalki je napisao(la):meni nije jasno stavi sijalicu od 24 volta na akumulator od 12 volti a potom stavi sijalicu od 12 volti na akumulator od 24 pa mi reci koja jace sijakinez je napisao(la):imam alnaser sa planetarnim reduktorom na kome pise 16v.a akumulator 12 sta tu ima nejasno?
zanimljivo... znam da elektricari skinu sa 12 na 9 volti da bi dobili brzinu anlasovanja ali ovo 16-12v ne kontam. al sto kazu mozda je stamparska greska. uostalom i na tarabi pise ... ona stvar pa nije!kinez je napisao(la):ma ja samo kazem kakav anaser imam tako sam kupio traktor sa tim anaserom i palim mtz82 sa dva akumulatora od po 45 A vezana paralelno pedhodnih dana sam palio bez grejaca i sto bi trazio nesto boljegalki je napisao(la):meni nije jasno stavi sijalicu od 24 volta na akumulator od 12 volti a potom stavi sijalicu od 12 volti na akumulator od 24 pa mi reci koja jace sijakinez je napisao(la):imam alnaser sa planetarnim reduktorom na kome pise 16v.a akumulator 12 sta tu ima nejasno?
kinez je napisao(la):vrti savo ko lud moj anaser je 16v a vrti na 12v.dobro
MONTOYA je napisao(la):nije pitao sam ga
82 stari tip je u pitanju,bez fine hidraulike