A ovo ste razumeli bas dobro ili samo u kontekstu ?Kacanin je napisao(la):Ne netrosi wise wec da po cilindru koliko je nafte potrebno i netrosi vise i bolje sagoreva!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ovo ste razumeli bas dobro ili samo u kontekstu ?Kacanin je napisao(la):Ne netrosi wise wec da po cilindru koliko je nafte potrebno i netrosi vise i bolje sagoreva!!!
ali neće niko da ti ponudidanger je napisao(la):MONTOYA je napisao(la):ima jedan naš član staru 82-ku kaže vredi 4000e ali neće da je proda,skal je napisao(la):pa normalno da sam uzeo 82.1 za 4100 97god u solidnom stanju
malo mu
kad je magarac,ja bi odmah moj dao za te pare
brate ja nisam to nisam procitao wec kad samo radili generalnu majstor koji stim radi vec 40god mi je sve objasniopanonstib je napisao(la):Gospodine @Kacanin
Ja u svom životu nisam video polu dizel.Jedna od podela motora SUS je prema gorivu koje koriste na benzinske,dizel ... A podela na polu dizel i pun dizel još nigde nisam sreo ni u praksi ni u literaturi pa bih Vas molio ako imate takvu literaturu da mi je dostavite kako bih se na vreme ekukovao.Unapred zahvalan!
Braso razlika je u glavama pun dizel ima ravnu glavu i ima na celu klipa udubljenje di je kompresioni prostor i nafta direkt ubrizgava naftu na celu klip, a polu dizel ima komore u glavi i nafta ubrizgava u njih odnosno u komore i glava nije ravna i nema udubljenje na klipu!!! od kad sam to uradio 560 je puno zivlji i ide puno bolje u oranju!!!North ARMY je napisao(la):A ovo ste razumeli bas dobro ili samo u kontekstu ?Kacanin je napisao(la):Ne netrosi wise wec da po cilindru koliko je nafte potrebno i netrosi vise i bolje sagoreva!!!
A ko je Vas nesto pitao ?? Nisam primetio.savoris je napisao(la):prebacite nas u CHAT i tamo ću sve da objasnim
North ARMY je napisao(la):A ko je Vas nesto pitao ?? Nisam primetio.savoris je napisao(la):prebacite nas u CHAT i tamo ću sve da objasnim
Ma Covece jel vidis da ima cak i navigaciju Njegovo je da trazi koliko hoce... e sad ko misli da toliko vredi kupi ce ga .... Pogledaj samo posto su 4 gumeKacanin je napisao(la):http://www.polovniautomobili.com/oglas812999/belarus_82/
Ovaj nije u vinklu!!!
u zrenjaninu prednje gume 11.2-20 11000 din,zadnje 15.5 26000 din.ja kupovao negde u april-maj.skal je napisao(la):prednje gume 11.2*20 su oko 16000 zadnje 15.5 oko37000 ja juče zvao kazu ićiće još gore toje ludilo pola traktora koštaju nove gume,taj nevredi toliko para ako dobije za tog našminkanog 3000 samo nek