MTZ Belarus

jasam to trazio ali traze za552 od 4000-5000eu našo sam 4 sve same krsine ovo stoje sad aktuelno u oglasima i prešo 1700km....onda listo oglase od dva tri meseci nazad i našo 82.1 97god za4100,

skal je napisao(la):
jasam to trazio ali traze za552 od 4000-5000eu našo sam 4 sve same krsine ovo stoje sad aktuelno u oglasima i prešo 1700km....onda listo oglase od dva tri meseci nazad i našo 82.1 97god za4100,
pa uzmi 82ku , šta izmišljaš toplu vodu

savoris je napisao(la):
skal je napisao(la):
pa uzmi 82ku , šta izmišljaš toplu vodu

I ja kazem. Vise brzina, jači motor, a cijene su tu negdje. Razlika je samo u kabinama, stare 82-jke imaju malu kabinu, al nije bas tako mala.

Čuo sam,samo sam čuo da majstori iz Agropanonke rade kompletnu generalnu na 82.1 za 87000dinara.Taj čovek nema običaj da išta slaže i oni su bili kod njega da rade servis na 1221.3 i to su mu ponudili.To ispade jeftinije nego na imt 560.

diklofen je napisao(la):
Čuo sam,samo sam čuo da majstori iz Agropanonke rade kompletnu generalnu na 82.1 za 87000dinara.Taj čovek nema običaj da išta slaže i oni su bili kod njega da rade servis na 1221.3 i to su mu ponudili.To ispade jeftinije nego na imt 560.
Jeste, jeftinija je generalna za Mtz 82 nego za Imt 560.

Gospodo tema je MTZ Belarus, a ne IMT!!! :nono:
Gospodine Kacanin kakav je to pun dizel?Da li ima polu dizel ili nepotpun dizel?Molio bih Vas da nam ovo pojasnite pošto ima ovde ljudi koji nepoznaju tu matriju. Hvala!

ako sam ja dobro shvatio taj sto direktno ubrizgava je pun dizel zato sto dobro puni klip dizelom (direktno),dal taj vise trosi od polu dizela zbog direktnog punjenja :sta:
Post je spojen: [time]1295645973[/time]

Gospodine @Kacanin
Ja u svom životu nisam video polu dizel.Jedna od podela motora SUS je prema gorivu koje koriste na benzinske,dizel ... A podela na polu dizel i pun dizel još nigde nisam sreo ni u praksi ni u literaturi pa bih Vas molio ako imate takvu literaturu da mi je dostavite kako bih se na vreme ekukovao.Unapred zahvalan! :cao:

Nazad
Vrh