mladenmaso
Član
i ja mislim da je traktor sila sa tim vecim gumama, samo cu ja pocekati da kupim takve zato sto sam prosle godine kupio nove
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da to smo menjali sa njega idu dva creva na cilindar ... u katalogu ga nazivaju "pojacivac pritiska".... kako mislis da ga stelujemo gdezorancile je napisao(la):Zeka je napisao(la):na koji razvodnik misliszorancile je napisao(la):Nije dobro naštelovan razvodnik ispod sedišta.
Kažeš da ste stavili nov razvodnik, onaj koji je povezan sa ručicom sa desne strane u kabini sa kojom dižeš i ima jednu šipku koja je povezana nazad sa gornjom osovinom poluga hidraulika.
Treba da ima veliku kabinu.Kacanin je napisao(la):Drustvo 82-ka 1992god kakvu kabinu ima?
meshter je napisao(la):Treba da ima veliku kabinu.Kacanin je napisao(la):Drustvo 82-ka 1992god kakvu kabinu ima?
[/quote Fabrički veliku kabinu.
a klipove nisi mijenjao jelrobert je napisao(la):e sad vec nisam pametan,stavio sam nove hilzne i gumice,i opet se pojavila voda u karteru....
Kako mogu doći do broja telefona od tvog konšije ?srdjan7 je napisao(la):Ako je neko zainteresovan,ima jedan nov 1221 ovde kod nas kupljen...ima oko 400 rc...covek se razocarao-kaze u zivotu nije vozio gori traktor,kaze bolja r65 -jeftino ce ga dati... tako kaze.
i ja bi brojmikulaš je napisao(la):Kako mogu doći do broja telefona od tvog konšije ?srdjan7 je napisao(la):Ako je neko zainteresovan,ima jedan nov 1221 ovde kod nas kupljen...ima oko 400 rc...covek se razocarao-kaze u zivotu nije vozio gori traktor,kaze bolja r65 -jeftino ce ga dati... tako kaze.
mogu dobiti i ja broj!!srdjan7 je napisao(la):Ako je neko zainteresovan,ima jedan nov 1221 ovde kod nas kupljen...ima oko 400 rc...covek se razocarao-kaze u zivotu nije vozio gori traktor,kaze bolja r65 -jeftino ce ga dati... tako kaze.
druze sigurno si ustinuo gumicu,meni se to desilo ja sam ubacio hilzne sa polugom vezao parce lanca za sasiju i stavio parce letvice na stublinu i polako je stiskam i drmam dok sama nelegne,a i gumice mislim da imaju caku kako idurobert je napisao(la):e sad vec nisam pametan,stavio sam nove hilzne i gumice,i opet se pojavila voda u karteru....
pronasao sam problem,na zaptivacu glave ispo teflon i jedno parce izduvo kroz auspuh.ravnao sam glavu nedavno i sad sam opet nosio kazu kao glava bila strasno kriva,kanda prosli put nisu dobro izravnali,ili kad sam ja sklapao pomerio sam zaptivac i ispo iz lezista teflon.ne znam sad sam sklopio pa cu videti sta kaze.ali ovde vise ne nosim nista na obradu.prvi put kad su ravnali glavu kao da su smirglom ravnali,a sad se sija glava kao staklo.od sad samo u NS u fenix...grunt je napisao(la):druze sigurno si ustinuo gumicu,meni se to desilo ja sam ubacio hilzne sa polugom vezao parce lanca za sasiju i stavio parce letvice na stublinu i polako je stiskam i drmam dok sama nelegne,a i gumice mislim da imaju caku kako idurobert je napisao(la):e sad vec nisam pametan,stavio sam nove hilzne i gumice,i opet se pojavila voda u karteru....