MTZ Belarus

i ja mislim da je traktor sila sa tim vecim gumama, samo cu ja pocekati da kupim takve zato sto sam prosle godine kupio nove

zorancile je napisao(la):
Zeka je napisao(la):
zorancile je napisao(la):
Nije dobro naštelovan razvodnik ispod sedišta.
na koji razvodnik mislis :sta:

Kažeš da ste stavili nov razvodnik, onaj koji je povezan sa ručicom sa desne strane u kabini sa kojom dižeš i ima jednu šipku koja je povezana nazad sa gornjom osovinom poluga hidraulika.
Da to smo menjali sa njega idu dva creva na cilindar ... u katalogu ga nazivaju "pojacivac pritiska".... kako mislis da ga stelujemo gde:haha:

Šteluje se dužina šipki koje idu do njega. Ručica ima položaj neutralno, ako je vučeš gore on diže, a ako je povučeš na dole spušta poluge. U neutralnom položaju ručica stoji. Dešava se da nije dobro naštelovana dužina te šipke koja ide od ručice do tog razvodnika, pa aiko ti je ručica fiksirana u neutralnom položaju razvodnik je ipak povučen na blago spuštanje.

srdjan7 je napisao(la):
Ako je neko zainteresovan,ima jedan nov 1221 ovde kod nas kupljen...ima oko 400 rc...covek se razocarao-kaze u zivotu nije vozio gori traktor,kaze bolja r65 :haha:-jeftino ce ga dati... :sta: tako kaze.
Kako mogu doći do broja telefona od tvog konšije ?

@Kacanin

Ako je iz vase seoske zadruge verovatno je sa malom kabinom posto i kod nas u selu ima jedan traktor odatle MTZ 80 da l' '92. ili '94. sa malom kabinom u originalnom stanju.

juce sam zavrsio sa oranjem repista na osam jutara i kontam da mi bas nije jasna hidraulika na rusu? imam ga vec devet godina ali mi se cini da ni danas nisam provalio 100% mogucnosti njegove hidraulike u radu sa plugom. Traktor je 820. Rucica ispod sedista , pa rucica hidraulike u kabini sa ona tri polozaja ... Kako je najbolje je ,po vama,podesiti trobrazni plug je u pitanju, hidrauliku? :sta:

srdjan7 je napisao(la):
Ako je neko zainteresovan,ima jedan nov 1221 ovde kod nas kupljen...ima oko 400 rc...covek se razocarao-kaze u zivotu nije vozio gori traktor,kaze bolja r65 :haha:-jeftino ce ga dati... :sta: tako kaze.
mogu dobiti i ja broj!!

:sta: :sta: :sta:
neko je u ovoj temi pisao kakko su u Belorusiji upola cene MTZ traktori i da imamo bez carine moguc uvoz ( trgovinski sporazum dveju drzava) i taj neko se hvalio kako je kupio 3 komada
Pitanje. kako si mogao i gde si kupio kad koliko ja znam ako drzava ima generalnog zastupnika nema sanse da ti fabrika proda traktor?
Ja sam zainteresovan kupio bih 1221 rusa
Molim za pomoc...listao sam unazad nemogu da pronadjem te postove

Nije niko kupio lično, cenu su videli na nekom papiru sa carine, tamo je pisala cena za 3 komada.
Možeš ti da odeš tamo i da ga kupiš kao fizičko lice u maloprodaji. Bilo je na tv pre nekoliko godina je išao jedan deda i doterao ga do kuće. Kaže jeftinije je od prevoza kamionom, a i razradiće se dok stigne.

robert je napisao(la):
e sad vec nisam pametan,stavio sam nove hilzne i gumice,i opet se pojavila voda u karteru....
druze sigurno si ustinuo gumicu,meni se to desilo ja sam ubacio hilzne sa polugom vezao parce lanca za sasiju i stavio parce letvice na stublinu i polako je stiskam i drmam dok sama nelegne,a i gumice mislim da imaju caku kako idu :cao:

grunt je napisao(la):
robert je napisao(la):
e sad vec nisam pametan,stavio sam nove hilzne i gumice,i opet se pojavila voda u karteru....
druze sigurno si ustinuo gumicu,meni se to desilo ja sam ubacio hilzne sa polugom vezao parce lanca za sasiju i stavio parce letvice na stublinu i polako je stiskam i drmam dok sama nelegne,a i gumice mislim da imaju caku kako idu :cao:
pronasao sam problem,na zaptivacu glave ispo teflon i jedno parce izduvo kroz auspuh.ravnao sam glavu nedavno i sad sam opet nosio kazu kao glava bila strasno kriva,kanda prosli put nisu dobro izravnali,ili kad sam ja sklapao pomerio sam zaptivac i ispo iz lezista teflon.ne znam sad sam sklopio pa cu videti sta kaze.ali ovde vise ne nosim nista na obradu.prvi put kad su ravnali glavu kao da su smirglom ravnali,a sad se sija glava kao staklo.od sad samo u NS u fenix...

Nazad
Vrh