jan
Član
pomoc.gde se na staroj 82 nalazi blokada zadnjih tocova (diferenciala)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja mislim da na nekim serijama 82 ima automcka blokada...jan je napisao(la):pomoc.gde se na staroj 82 nalazi blokada zadnjih tocova (diferenciala)
nalazi se kod diskova kocnice lijevog tocka a ukljucuje se preko stuba volanajan je napisao(la):pomoc.gde se na staroj 82 nalazi blokada zadnjih tocova (diferenciala)
Blokada je sa leve strane traktora ispod kabine i izgleda ovako.jan je napisao(la):pomoc.gde se na staroj 82 nalazi blokada zadnjih tocova (diferenciala)
josif92 je napisao(la):Dobar ruja ...kako vuce taj trobrazdni plug,nije mu tesko?koju dubinu ores?koliko ide km/h?...sad meni treba da stize 820 ali ravan most....
grunt je napisao(la):Primetio sam da mi curi ulje na 820,ispod volana odnosno kod hidraulicne pumpe,sve sam oprao i ne sliva se sa razvidnika nego mi se cini da je sa volana al ne vidim odakle tacno,dali je gore neko kuciste volana il tako nesto?
nisam, bas siguran da postoji ovaj treci polozaj samo iskljuceno i ukljuceno a i kad je ukljuceno kad prednji tockovi skrecu lijevo ili desno neznam bas tacno koliko stepeni cini mi se 13 ona se automatski iskljucuje, znaci nema prinudnog polozajameshter je napisao(la):Blokada je sa leve strane traktora ispod kabine i izgleda ovako.jan je napisao(la):pomoc.gde se na staroj 82 nalazi blokada zadnjih tocova (diferenciala)
A ukljucuje se na stubu volana preko komande iz kabine i ima tri polozaja, iskljuceno, automatski(blokada radi kad prednji tockovi stoje pravo, kad se smotaju blokada se iskljucuje) i prinudno(uvek je ukljucena bez obzira na polozaj prednjih tockova), naravno ovo vazi ako je sve ispravno i pravilno podeseno.
Može i to, dešava se da procuri kroz plastiku.Dragan18 je napisao(la):moze biti i da ti je otisao davac pritiska ulja na volanu.
Nije se palio nikad taj davac samo se sliva od gore ja bi rakao da je oko volana malo da otopli pa cu skinuti tapacirunge hvala na savetima da znam gde da gledam,i odakle da pocnemDragan18 je napisao(la):moze biti i da ti je otisao davac pritiska ulja na volanu. Jel se pali crveni volan na konzoli ponekad?
Ima prinudni polozaj, ovde sve lepo pisemladenmaso je napisao(la):nisam, bas siguran da postoji ovaj treci polozaj samo iskljuceno i ukljuceno a i kad je ukljuceno kad prednji tockovi skrecu lijevo ili desno neznam bas tacno koliko stepeni cini mi se 13 ona se automatski iskljucuje, znaci nema prinudnog polozaja
zasto si prodao 952,nije ti se svidjao?gm je napisao(la):
nista posebno ali radi radnju!
Pre sezone mu se menjaju filteri,ulje,klinasti, prekontrolisu ventili i to je to vec evo 9 godina. Ja zadovoljan
na mom rusu je to curilo , ja promenim a ono opet ..svaki put ga probije, i ja popizdim i kupim neki davac od tojote ili honde ,navoj isti ko kod rusa, i namontiram i evo vec godinu i po dana drzi bez kapi ulja.zorancile je napisao(la):Može i to, dešava se da procuri kroz plastiku.Dragan18 je napisao(la):moze biti i da ti je otisao davac pritiska ulja na volanu.