mladenmaso
Član
ja orem sa 3*12 oko 25 cm 1600-1700 obrtajazombie_666 je napisao(la):Na kojim obrtajima je optimalno orati sa 82.1, sa nekim prosječnim plugom, npr 2x12" ili 2x14", u prosječno teškoj zemlji, pa 30cm dubine?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja orem sa 3*12 oko 25 cm 1600-1700 obrtajazombie_666 je napisao(la):Na kojim obrtajima je optimalno orati sa 82.1, sa nekim prosječnim plugom, npr 2x12" ili 2x14", u prosječno teškoj zemlji, pa 30cm dubine?
mladenmaso je napisao(la):ja orem sa 3*12 oko 25 cm 1600-1700 obrtajazombie_666 je napisao(la):Na kojim obrtajima je optimalno orati sa 82.1, sa nekim prosječnim plugom, npr 2x12" ili 2x14", u prosječno teškoj zemlji, pa 30cm dubine?
sirena se nalazi ispred hladnjaka skineš masku pa ćeš videtizombie_666 je napisao(la):Gdje se kod 82.1 nalazi sirena? Kod ovog sto sam ga gledao sirena ne radi, a nisam mogao ni da je nadjem pa sumnjam da je nema uopšte?
Vlado a o kom se novijem traktoru radiVlado 97 je napisao(la):Pozzz svima...Ja sam Vlado iz Padine...kod kuce imam belarusa T40 a novi snazniji je 22.000 evra pa me zanima dali je to mnogo?
Attila je napisao(la):sirena se nalazi ispred hladnjaka skineš masku pa ćeš videtizombie_666 je napisao(la):Gdje se kod 82.1 nalazi sirena? Kod ovog sto sam ga gledao sirena ne radi, a nisam mogao ni da je nadjem pa sumnjam da je nema uopšte?
U koji traktor se ugradjuju ti motorigeometar je napisao(la):moze li mi ko reci nesto vise o motorima D 248,koliko su kvalitetni i koliko karika poseduju na klipu?
Ni jedan motor MTZ traktora ne nosi ime MTZ, vec MMZ. Ja nisam nikad cuo za D-248. Jedino ako je u pitanju 243?geometar je napisao(la):na ltz 60 ab se ugradjuje taj motor.Na samom motoru pise MTZ.A u katalogu pise D 248.
U LTZ-60AB se ugradjuje motor MMZ D-248, ima na sajtu LTZ-a http://www.oao-ltz.ru/ltz1.htmlLala iz Banata je napisao(la):Ni jedan motor MTZ traktora ne nosi ime MTZ, vec MMZ. Ja nisam nikad cuo za D-248. Jedino ako je u pitanju 243?geometar je napisao(la):na ltz 60 ab se ugradjuje taj motor.Na samom motoru pise MTZ.A u katalogu pise D 248.
http://www.po-mmz.minsk.by/en/
Radi se o Belarusu 820...mikulaš je napisao(la):Vlado a o kom se novijem traktoru radi