nsnidza
Član
sve zavisi moze a i nemora, jel ti vce u jednu stranu kad si na ravnom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nsnidza je napisao(la):sve zavisi moze a i nemora, jel ti vce u jednu stranu kad si na ravnom.
Moj je 1999 iman 1900 sati i isto su mu prednje gume gotove slizane sa spoljne strane,na prolece dobija novezombie_666 je napisao(la):nsnidza je napisao(la):sve zavisi moze a i nemora, jel ti vce u jednu stranu kad si na ravnom.
Nije taj moj, već kontam da ga kupim, al prednje gume mu pohebane, nema ništa od njih, imaju ripne malo sa unutrašnje strane a sa vanjske nema ništa. Vlasnik tvrdi da su to na njemu originalne gume, a on je 1999. godište i vlasnik takodje tvrdi da ima 1290 sati - jel to realno? Moze li se na rusinama inače vraćati sat? Radi se o 82.1.
na koji razvodnik misliszorancile je napisao(la):Nije dobro naštelovan razvodnik ispod sedišta.
imas eurolux,on nosi 13,6-20 16,9 r38...i imas sa ravnim mostom:360/70-24 18,4 r34......mladenmaso je napisao(la):danas sam sreo covjek vozi mtz 820 ali su na njemu nekakve vece gume nego standardno znali ko koji je to promjer guma i prvih i zadnjih
360/70 R24seca je napisao(la):imas eurolux,on nosi 13,6-20 16,9 r38...i imas sa ravnim mostom:360/70-24 18,4 r34......mladenmaso je napisao(la):danas sam sreo covjek vozi mtz 820 ali su na njemu nekakve vece gume nego standardno znali ko koji je to promjer guma i prvih i zadnjih
Zeka je napisao(la):na koji razvodnik misliszorancile je napisao(la):Nije dobro naštelovan razvodnik ispod sedišta.
pogresio sam...Okrim je napisao(la):@ seca
Nisi pogrešio, te su dimenzije, samo nisi napisao "R" da su u pitanju radijalni pneumatici, ako nisam u pravu, Lala će me ispraviti.
Radim 50 jutara moje i radim dosta usluga ali neradim samo sa rusom imam i druge traktorezombie_666 je napisao(la):Koliko zemlje obradjuješ pa si uradio tako malo sati za 11 godina?
Bubu je napisao(la):@okrim
Nisi probao da nadjes felnu od pokretnog sistema za navodnjavanje tzv. 'Rendzera' ili eventualno od 577 ili 5106 pa da prepravis srce? Svi oni nose felne na koje mogu da se namontiraju (577) i na koje se montiraju standardno gume 12.4x24;