Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
srdjan7 je napisao(la):to je zlo na novima...imaju ovde dva 892,svaka druga godina nove...nastarijim 82 kao nas to nije problem(toliko izrazen),mada kazu da je na novima drugi tip,i da nije isto kao na starima,a i ugao naleganja na put je manji,pa zato skida gumu.nsnidza je napisao(la):Jel se nekom desilo da mu na euro-lux varijanti malo brzo pojede prednje gume, meni nijejako pojeo ali mi je mal brzo za starost od godinu i parmeseci, sutra slike.![]()
Mislim da to diktira malo i ono iza traktora. Nije da nemože bez tegova ali...bewisa je napisao(la):A sta ce vam tegovi napred za predsetvenu pripremu?![]()
hvala zombie...sta ti licno mislis o ovom traktoru,da li to vredi?kakva je kabina,jel bucan?zombie_666 je napisao(la):seca je napisao(la):pozdrav svima...da li neko zna karakteristike rusa 552,koliko je konja,kakav je menjac....?![]()
Pa 552 ti dodje gotovo kao MTZ 82, ali je motor nesto slabiji, mislim da ima 70KS (iako se radi o istom motoru, razlika je u pumpi i max. broju obrtaja, 552 ide do 1800ob/min a 82 ide do 2200ob/min i 552 nema tegove na radilici), mjenjač je u osnovi isti ali nema polovljenje brzina, pa ima samo 9 naprijed i 2 nazad.
bewisa je napisao(la):A sta ce vam tegovi napred za predsetvenu pripremu?![]()
Da.bewisa je napisao(la):@abro
Koristis prednju vucu kad radis sa setvospremacem?![]()
Obaveznobewisa je napisao(la):@abro
Koristis prednju vucu kad radis sa setvospremacem?![]()
izgleda da mi je covek rekao cenu bez PDV-a....Lala iz Banata je napisao(la):Kosta 31000 eura sa PDV-om.