Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
srdjan7 je napisao(la):to je zlo na novima...imaju ovde dva 892,svaka druga godina nove...nastarijim 82 kao nas to nije problem(toliko izrazen),mada kazu da je na novima drugi tip,i da nije isto kao na starima,a i ugao naleganja na put je manji,pa zato skida gumu.nsnidza je napisao(la):Jel se nekom desilo da mu na euro-lux varijanti malo brzo pojede prednje gume, meni nijejako pojeo ali mi je mal brzo za starost od godinu i parmeseci, sutra slike.
Mislim da to diktira malo i ono iza traktora. Nije da nemože bez tegova ali...bewisa je napisao(la):A sta ce vam tegovi napred za predsetvenu pripremu?
hvala zombie...sta ti licno mislis o ovom traktoru,da li to vredi?kakva je kabina,jel bucan?zombie_666 je napisao(la):seca je napisao(la):pozdrav svima...da li neko zna karakteristike rusa 552,koliko je konja,kakav je menjac....?
Pa 552 ti dodje gotovo kao MTZ 82, ali je motor nesto slabiji, mislim da ima 70KS (iako se radi o istom motoru, razlika je u pumpi i max. broju obrtaja, 552 ide do 1800ob/min a 82 ide do 2200ob/min i 552 nema tegove na radilici), mjenjač je u osnovi isti ali nema polovljenje brzina, pa ima samo 9 naprijed i 2 nazad.
bewisa je napisao(la):A sta ce vam tegovi napred za predsetvenu pripremu?
Da.bewisa je napisao(la):@abro
Koristis prednju vucu kad radis sa setvospremacem?
Obaveznobewisa je napisao(la):@abro
Koristis prednju vucu kad radis sa setvospremacem?
izgleda da mi je covek rekao cenu bez PDV-a....Lala iz Banata je napisao(la):Kosta 31000 eura sa PDV-om.