MTZ Belarus

@zrine
druze to je 1222.3 a ne 1221,mozda tebi isto al nije,1221 nema sa novijom kabinom bar kod nas,1222 ima istu kao 1523,zato te nisam razumeo :cao:

@lalo
sram te bilo,ispadne kako si ga dobro oprao a ti stavis sliku kad si ga doterao,laloooooooooooooo :bravo:

@zoran kljaicevo
jel ono neki vic sa menjacem 920 i 952 :sta:

@kacanin
nesekiraj se za grejanje,taj rus greje i leti i zimi u kabini,uvek pakao,a malo je samo bucniji i pazi se losih lenija da opalis glavom o plafon :haha:

Slika 52-ke sa sportskim volanom, ovako Savoris treba da namesti na svom traktoru.

nb3ijd.jpg

Ako je neko zainteresovan,ima jedan nov 1221 ovde kod nas kupljen...ima oko 400 rc...covek se razocarao-kaze u zivotu nije vozio gori traktor,kaze bolja r65 :haha:-jeftino ce ga dati... :sta: tako kaze.

srdjan7 je napisao(la):
Ako je neko zainteresovan,ima jedan nov 1221 ovde kod nas kupljen...ima oko 400 rc...covek se razocarao-kaze u zivotu nije vozio gori traktor,kaze bolja r65 :haha:-jeftino ce ga dati... :sta: tako kaze.

Au jbte... :sta: :sta: :sta:

Nek ga pokloni menim ne bih se ja bunio :haha:

I kod nas su bila dva takva, pa su ih gazde brzo prodale, posle 2-3 godine, čim im se ukazala prilika, a
ovde na forumu ih ljudi jako hvale. :sta:

danger je napisao(la):
@zrine
druze to je 1222.3 a ne 1221,mozda tebi isto al nije,1221 nema sa novijom kabinom bar kod nas,1222 ima istu kao 1523,zato te nisam razumeo :cao:

Znam da nije isto. Drukciji su to traktori.
Ja sam tamo napisao da bi želio noviju kabinu na taj traktor 1221 kao što lale ima.

danger je napisao(la):
@zrine

@lalo
sram te bilo,ispadne kako si ga dobro oprao a ti stavis sliku kad si ga doterao,laloooooooooooooo :bravo:

@zoran kljaicevo
jel ono neki vic sa menjacem 920 i 952 :sta:

@kacanin
nesekiraj se za grejanje,taj rus greje i leti i zimi u kabini,uvek pakao,a malo je samo bucniji i pazi se losih lenija da opalis glavom o plafon :haha:
danger zasto mislis da je vic za menjace,da li si nekada rastavljao te menjace pa znas?

srdjan7 je napisao(la):
Taj mora da nije u vinklu. :haha:

Lala iz Banata je napisao(la):
srdjan7 je napisao(la):

Taj mora da nije u vinklu. :haha:
Pošali mi broj telefona jasam zainteresiran za takav traktor !

Jel se nekom desilo da mu na euro-lux varijanti malo brzo pojede prednje gume, meni nijejako pojeo ali mi je mal brzo za starost od godinu i parmeseci, sutra slike.

nsnidza je napisao(la):
Jel se nekom desilo da mu na euro-lux varijanti malo brzo pojede prednje gume, meni nijejako pojeo ali mi je mal brzo za starost od godinu i parmeseci, sutra slike.
to im ja boljka!

nsnidza je napisao(la):
to je zlo na novima...imaju ovde dva 892,svaka druga godina nove...nastarijim 82 kao nas to nije problem(toliko izrazen),mada kazu da je na novima drugi tip,i da nije isto kao na starima,a i ugao naleganja na put je manji,pa zato skida gumu. :nono:

srdjan7 je napisao(la):
nsnidza je napisao(la):
to je zlo na novima...imaju ovde dva 892,svaka druga godina nove...nastarijim 82 kao nas to nije problem(toliko izrazen),mada kazu da je na novima drugi tip,i da nije isto kao na starima,a i ugao naleganja na put je manji,pa zato skida gumu. :nono:
To zavisi koje tegove ima napret ako ima 250 kg manje troši gume u odnosu ako ima 450 kg

Vezano za prethodnih par postova:Znači ako se skinu prednji tegovi manje će trošiti prednje gume?

ja imam 952 sa tegovima od 250 i mogu reci da jede gume, i to naravno na asfaltu u vreme kad sluzi za transport u zetvi..i to jede 1/3 gume... e sad, to sam video negde u backoj, ljudi okrenu gume naopako, i onda gazi na 2/3 gume sto je opet bolja opcija od one prve... probali smo ove godine i efikasno je.. ali kad dodje vreme za prednju vucu, mora opet da se vrati ::namigivanje:: .. to je moje iskustvo ...

Nazad
Vrh