MTZ Belarus

Baš je lepo videti da neko vodi toliko računa o mehanizaciji. Sve pohvale Lalo i nemoj više da vadiš mast ljudima :D :ppozdrav:

Evo slika iz kabine:
2vx3zgi.jpg

25ssg1w.jpg

2448jg1.jpg

apfdqw.jpg

i6l3xe.jpg

zrine892 je napisao(la):
Lalo vadiš mi mast s tim traktorom :zli:
Preodlican je, predobro mi izgleda. Da mogu birati voli bi takvog s tim haubom i sa onom novijom kabinom :D

kojom novijom kabinom :sta: :sta:
Post je spojen: [time]1295187994[/time]

Treba mi savet imam u ponudi mtz-82-1987god, mala kabina....zelim da saznam dali je jeko bucan i dali je dobrat orac i dali ti traktori imaju grejanje :sta:
Unapred hvala ::namigivanje::

Nije jako bučan, kad je tapaciran, možda je za nijansu bučniji od onih sa velikom kabinom. Grejanje ćeš videti sa leve strane odmah pored sedišta ima veliku kutiju u kojoj je grejač sa ventilatorom, znači ili ima ili ne. Što se tiče ostalih karakteristika sve je isto kao i na 820.

mikulaš je napisao(la):
skal je napisao(la):
mnogi paori su pustali čobani :cao: baš kao i mnogi čobani su vremenom postali paori :cao:,nerazumem ako čoveku ide teze zašto bi išo odma u čobane
Ja sam se šalio i nisam mislio nikog da uvredim jer poštujem čobane isto kao i traktoriste jer i ja držim ovce. Ali me nervira kad neko piše neistine za neke mašine. A smatram da svako ko ima malo klikera mora da nauči brzine bar na 920 jer je menjač na noj stvarno jednostavan.
najbolji menjac 920 i 925

zorane mislis 920,952 i 1021.mi se poznajemo ja sam ti sejao repu jedne godine sa fergusonom,secas se?
2j65zif.jpg

Ovaj post je ipak za PP.Ko je kome sejao sa fergusonom izlazi iz okvira ove teme. (ps)

Nazad
Vrh