Zrenjaninac
Član
Baš je lepo videti da neko vodi toliko računa o mehanizaciji. Sve pohvale Lalo i nemoj više da vadiš mast ljudima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lala iz Banata je napisao(la):Sta fali ovoj kabini? Evo jos koja:
Ko ova na tvom avantu salimse , nema ljutis za pranje svaka cast , kad udari leto skini najlon i stavi neko belo platno preko , zbog suncaKishRobert je napisao(la):od uzbudjenja cupka i zato se ne upari...
zrine892 je napisao(la):Lalo vadiš mi mast s tim traktorom
Preodlican je, predobro mi izgleda. Da mogu birati voli bi takvog s tim haubom i sa onom novijom kabinom
danger je napisao(la):kojom novijom kabinom
Ta slika je iz aprila meseca, kad je tek bio doteran. Sada ima 360 sati.mikulaš je napisao(la):Lalo kako ti na displeru sata piše samo 6 sati ?
najbolji menjac 920 i 925mikulaš je napisao(la):Ja sam se šalio i nisam mislio nikog da uvredim jer poštujem čobane isto kao i traktoriste jer i ja držim ovce. Ali me nervira kad neko piše neistine za neke mašine. A smatram da svako ko ima malo klikera mora da nauči brzine bar na 920 jer je menjač na noj stvarno jednostavan.skal je napisao(la):mnogi paori su pustali čobani baš kao i mnogi čobani su vremenom postali paori ,nerazumem ako čoveku ide teze zašto bi išo odma u čobane