MTZ Belarus

lazar je napisao(la):
srdjan7 je napisao(la):
mikulaš je napisao(la):
srdjan7 je napisao(la):
ljudi,za 20 dana pocinje sklapanje BELARUSA u bivsem Petru Drapsinu...proverena info!ko zna na sta ce to na pocetku da lici,msm dok se ljudi ne uhodaju malo...falice tu delova... ::svaka cast::i cena 12 posto gore ide! ::lose::
Zbog čega 12% skupli kad su u Belorusiji 50 % jeftiniji nego kod nas ? :zli:
ne pitajte mene,vreme ce pokazati,ali to mi je rekla jedna veoma uticajna licnost koji je u tom poslu...tako da... :zli:
kad se bude sklapalo u drapsinu bice 49% beloruskih delova a 51% nasih i bice 15% jeftini tako su rekli
Bice 25% jeftiniji msm tako kazu
Post je spojen: [time]1295176933[/time]

sima77 je napisao(la):
lazar je napisao(la):
srdjan7 je napisao(la):
mikulaš je napisao(la):
srdjan7 je napisao(la):
ljudi,za 20 dana pocinje sklapanje BELARUSA u bivsem Petru Drapsinu...proverena info!ko zna na sta ce to na pocetku da lici,msm dok se ljudi ne uhodaju malo...falice tu delova... ::svaka cast::i cena 12 posto gore ide! ::lose::
Zbog čega 12% skupli kad su u Belorusiji 50 % jeftiniji nego kod nas ? :zli:
ne pitajte mene,vreme ce pokazati,ali to mi je rekla jedna veoma uticajna licnost koji je u tom poslu...tako da... :zli:
kad se bude sklapalo u drapsinu bice 49% beloruskih delova a 51% nasih i bice 15% jeftini tako su rekli
Bice 25% jeftiniji msm tako kazu
Post je spojen: [time]1295151733[/time]
ako na 952 traze brzine oda netreba im traktor

sima77 je napisao(la):
lazar je napisao(la):
Jel zna neko kakva je razlika izmedju mtz 920 i mtz 920y.
i jedno i drugo je sranje samo je drugo pakovanje
Jesi ikada vozio 920 ? ili pričaš gluposti ! Jer 920 je deset puta udobniji traktor od bilokog IMT.
Belarus 920 odličan traktor isto kao i 820 ali ima sinhro menjač pa je lakše voziti pogotovo za starije ljude aisti menjač ima i 952 pa ako nemože neko da nauči da rukuje sa ovim menjačima netreba da ima traktor baš kao što piše Zoran Kjlaićevo već treba da ide u pastire i da bude včoban.

mikulaš je napisao(la):
sima77 je napisao(la):
lazar je napisao(la):
Jel zna neko kakva je razlika izmedju mtz 920 i mtz 920y.
i jedno i drugo je sranje samo je drugo pakovanje
Jesi ikada vozio 920 ? ili pričaš gluposti ! Jer 920 je deset puta udobniji traktor od bilokog IMT.
Belarus 920 odličan traktor isto kao i 820 ali ima sinhro menjač pa je lakše voziti pogotovo za starije ljude aisti menjač ima i 952 pa ako nemože neko da nauči da rukuje sa ovim menjačima netreba da ima traktor baš kao što piše Zoran Kjlaićevo već treba da ide u pastire i da bude včoban.
Post je spojen: [time]1295184187[/time]

mnogi paori su pustali čobani :cao: baš kao i mnogi čobani su vremenom postali paori :cao:,nerazumem ako čoveku ide teze zašto bi išo odma u čobane

skal je napisao(la):
mnogi paori su pustali čobani :cao: baš kao i mnogi čobani su vremenom postali paori :cao:,nerazumem ako čoveku ide teze zašto bi išo odma u čobane
Ja sam se šalio i nisam mislio nikog da uvredim jer poštujem čobane isto kao i traktoriste jer i ja držim ovce. Ali me nervira kad neko piše neistine za neke mašine. A smatram da svako ko ima malo klikera mora da nauči brzine bar na 920 jer je menjač na noj stvarno jednostavan.

Vozio sam 82.1 sa klasičnim 18/4 i 952 sa sinhronizovanim 14/4 mjenjačem i ne znam šta tu ima nešto slozeno. Mjenjač kao mjenjač, gledaš u šemu desetak minuta i isprobavaš dok skontaš polozaje i to je to, vozi. Lik od kojeg sam kupovao 82.1 ima 952 pa sam i njeg malo razgledao i probao, fakat je mrcina od traktora, posebno prednji most (ravni).

pozdrav svima...da li neko zna karakteristike rusa 552,koliko je konja,kakav je menjac....? :cao:

Danas sredjen i uredjen.
2n7efjm.jpg

25riamx.jpg

seca je napisao(la):
pozdrav svima...da li neko zna karakteristike rusa 552,koliko je konja,kakav je menjac....? :cao:

Pa 552 ti dodje gotovo kao MTZ 82, ali je motor nesto slabiji, mislim da ima 70KS (iako se radi o istom motoru, razlika je u pumpi i max. broju obrtaja, 552 ide do 1800ob/min a 82 ide do 2200ob/min i 552 nema tegove na radilici), mjenjač je u osnovi isti ali nema polovljenje brzina, pa ima samo 9 naprijed i 2 nazad.

Lalo vadiš mi mast s tim traktorom :zli:
Preodlican je, predobro mi izgleda. Da mogu birati voli bi takvog s tim haubom i sa onom novijom kabinom :D

lalo cime si ga prao kada je motor tako cist,mislim nije dobio onu belu boju od blata mislim na crnu boju?

Lalo, predobar samo imaš li koju sliku unutrašnjosti kabine baš me zanima kako su ju bačuške napravile .. tj nemože bit loša jer i vanjski izgled mu je za +5 kad bi kupovo novi traktor 120ks uzeo bi rusonju takvog .. :D :bravo:

Pranje ide sledecim redom: prvo voda, da se malo kiseli, pa Kercer, pa deterdzent(Fairy je najbolji), pa opet Kercher.
@ratarhr: 1221 ima 133 ks. :D

Nazad
Vrh