MTZ Belarus

kanalas robert je napisao(la):
Pozdrav da li zna neko koliko kosta mali anlasser za rusa.Trazim za mog 552 posto taj veliki slabo vergla,i koji akumlator predlozite za taj mali anlasser. :cao:

zavisi sta hoces,mozes da biras,original ceski MAGNETON koji ::novac::,ili ces jeftinije koji se raspadaju brzo,litvanski i kineski
moj ti savet sredi taj svoj za male novce,ako je dobar i baterije dobre mora da vrti

mikulaš je napisao(la):
milan putinci je napisao(la):
ja sam uzeo pre nove godine mty 1221..... ljuta masina..... a imam i 820 2004 godiste a ima 5500 radnih casova..... da mi neko kaze da je rus loz ja bih ga zvekno :udri: :haha: :haha: :haha:
Jesi zadoljan sa 1221 ? ja idem najverovatnije u ponedeljak u Agropanonku da vidim ove traktore, a Štose tiče ovih manjih 820 i 920 ja sam prezadovoljan. ::namigivanje::
ma to je zver.... evo ima 40 radnih casova al tandem zmajevki je vuko sa 10h... jedva cekam da ga vidim sa plugom....... sto se tice 820 njega cu da uramim i stavim na zid :haha:

Javna opomena.Više ne tolerišem ignorisanje teme http://poljoinfo.com/caffe/za-nove-clanove-da-se-predstave/.
Post je spojen: [time]1295042692[/time]

mikulaš je napisao(la):
ja sam uzeo pre nove godine mty 1221..... ljuta masina..... a imam i 820 2004 godiste a ima 5500 radnih casova..... da mi neko kaze da je rus loz ja bih ga zvekno :udri: :haha: :haha: :haha:
Jesi zadoljan sa 1221 ? ja idem najverovatnije u ponedeljak u Agropanonku da vidim ove traktore, a Štose tiče ovih manjih 820 i 920 ja sam prezadovoljan. ::namigivanje::
ma to je zver.... evo ima 40 radnih casova al tandem zmajevki je vuko sa 10h... jedva cekam da ga vidim sa plugom....... sto se tice 820 njega cu da uramim i stavim na zid :haha:

Javna opomena.Više ne tolerišem ignorisanje teme http://poljoinfo.com/caffe/za-nove-clanove-da-se-predstave/.
Post je spojen: [time]1295017492[/time]
Košta 1221 30000 eur a 1221/3 34000 eur danas sam proveravao cene.

upravu si Mikulas,al jedno si zaboravio veoma bitno,na oba modela kad platis dobijes kusur od 10e :haha:,
29.990e/33990e
a za tih 10e odes prvo na pumpu i kupis 10l dizela da bi ga mogao upaliti,skoro svi bez goriva :haha:

danger je napisao(la):
upravu si Mikulas,al jedno si zaboravio veoma bitno,na oba modela kad platis dobijes kusur od 10e :haha:,
29.990e/33990e
a za tih 10e odes prvo na pumpu i kupis 10l dizela da bi ga mogao upaliti,skoro svi bez goriva :haha:
Biće od kusura valjda i za jedno pivo ! :haha:

srdjan7 je napisao(la):
mikulaš je napisao(la):
srdjan7 je napisao(la):
ljudi,za 20 dana pocinje sklapanje BELARUSA u bivsem Petru Drapsinu...proverena info!ko zna na sta ce to na pocetku da lici,msm dok se ljudi ne uhodaju malo...falice tu delova... ::svaka cast::i cena 12 posto gore ide! ::lose::
Zbog čega 12% skupli kad su u Belorusiji 50 % jeftiniji nego kod nas ? :zli:
ne pitajte mene,vreme ce pokazati,ali to mi je rekla jedna veoma uticajna licnost koji je u tom poslu...tako da... :zli:
kad se bude sklapalo u drapsinu bice 49% beloruskih delova a 51% nasih i bice 15% jeftini tako su rekli

Akumulatori, gume, ulje, creva za vodu, ležajevi, semerinzi, stakla... u stvari kod nas bi mogao da se napravi ceo traktor ako bi neko dobro organizovao.

Rusi danas zavrsili sezonu. :D Sutra pranje i zimski san.
2qcfmus.jpg

Nazad
Vrh