MTZ Belarus

Lalo jel taj 1221.2 isti kao tvoj ili je drugaciji?Jel to cena na kredit od 5 godina i sa pdv-om?

Lalo daj koju informaciju o ovom rusu,meni se svideo nekako je...sav na mene nizak a sirok. :D
Jedna veeelika zamerka sa estetske strane je dok sedis u kabini vidis ceo motor,"rupu" izmedju soferke i kabine nisu mogli zatvoriti komadom plastike... ::lose::
2i6j8k3.jpg

jg19wk.jpg

2n8okdt.jpg

Post je spojen: [time]1295004458[/time]

North ARMY je napisao(la):
Lalo daj koju informaciju o ovom rusu,meni se svideo nekako je...sav na mene nizak a sirok. :D
Jedna veeelika zamerka sa estetske strane je dok sedis u kabini vidis ceo motor,"rupu" izmedju soferke i kabine nisu mogli zatvoriti komadom plastike... ::lose::
2i6j8k3.jpg

jg19wk.jpg

2n8okdt.jpg

Post je spojen: [time]1294979258[/time]
Stocarski traktor, sa niskom kabinom, za rad na farmi. Motor D-245.5S2, 4cilindra, turbo interkuler, 95 KS. Menjac kao kod 920/952/1021, znaci sinhronizovan 14/4, s tim sto je komanda reduktora sa strane. Hidraulika monoblok, sa mehanickim komandovanjem. Skup traktor a nije bog zna sta.

ja sam uzeo pre nove godine mty 1221..... ljuta masina..... a imam i 820 2004 godiste a ima 5500 radnih casova..... da mi neko kaze da je rus loz ja bih ga zvekno :udri: :haha: :haha: :haha:

ovi plavi mtz su lak ozasticeni,samo eto da ne bi koja grana razbila prozor i slicno,kad bi ja radio zastitu svog traktora ako bi radio u sumi,stavio bi ram oko kabine,da kad bacis njegovu tezinu sa visine od 2 metra nemoze se iskriviti,kao nrp sto je u gradjevniskih bagera,e onda znas da si zasticen,a zastita odozdo,ploca deblina 1cm,e onda je to tenk

milan putinci je napisao(la):
ja sam uzeo pre nove godine mty 1221..... ljuta masina..... a imam i 820 2004 godiste a ima 5500 radnih casova..... da mi neko kaze da je rus loz ja bih ga zvekno :udri: :haha: :haha: :haha:
DDaj neke slike od traktora

milan putinci je napisao(la):
Jesi zadoljan sa 1221 ? ja idem najverovatnije u ponedeljak u Agropanonku da vidim ove traktore, a Štose tiče ovih manjih 820 i 920 ja sam prezadovoljan. ::namigivanje::

ljudi,za 20 dana pocinje sklapanje BELARUSA u bivsem Petru Drapsinu...proverena info!ko zna na sta ce to na pocetku da lici,msm dok se ljudi ne uhodaju malo...falice tu delova... ::svaka cast::i cena 12 posto gore ide! ::lose::

srdjan7 je napisao(la):
ljudi,za 20 dana pocinje sklapanje BELARUSA u bivsem Petru Drapsinu...proverena info!ko zna na sta ce to na pocetku da lici,msm dok se ljudi ne uhodaju malo...falice tu delova... ::svaka cast::i cena 12 posto gore ide! ::lose::
Zbog čega 12% skupli kad su u Belorusiji 50 % jeftiniji nego kod nas ? :zli:

Pozdrav da li zna neko koliko kosta mali anlasser za rusa.Trazim za mog 552 posto taj veliki slabo vergla,i koji akumlator predlozite za taj mali anlasser. :cao:

mikulaš je napisao(la):
srdjan7 je napisao(la):
Zbog čega 12% skupli kad su u Belorusiji 50 % jeftiniji nego kod nas ? :zli:
ne pitajte mene,vreme ce pokazati,ali to mi je rekla jedna veoma uticajna licnost koji je u tom poslu...tako da... :zli:

Nazad
Vrh