Ima sa strane i na krovu resetke,mozda je su cevi kabine iznutra ojacane,koliko smo puta(bar na slikama) videli neki strani traktor na kabini lezi a njoj nista,tj nije se spljostila mozda su i Rusi napredovali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa di bi znali.... Kad se mi vozamo po tepsiji.... Tu treba biti umetnik da bi se prevrnuo!savoris je napisao(la):samo cijevi sa vana poštujem ali da je momački uradjeno , vi po ravnici izgleda neznate o čemu pričam
moguće , sve je mogućeBADA je napisao(la):dali je to nasa policija kupila.Ivice svaka cast treba da castis
Bas lepo.Kacanin je napisao(la):Pozz...Svima ja sam nov... imam mtz-952-2004god.
ima ga i moj komsija pa se nesto nehvaliNorth ARMY je napisao(la):Bas lepo.Kacanin je napisao(la):Pozz...Svima ja sam nov... imam mtz-952-2004god.
zoran kjlajicevo je napisao(la):ja hektar uzorem sa trobraznim za sat ipoRale 83 je napisao(la):danger je napisao(la):@rale,samo stavi zavesicu i navuci je dogore da nema nikakvog kontakta izmedju hladnjaka ulja i vode,i onda nece kuvati u tanjiranju nego ce da kuva na leru ,a za oranje svaka cast ,ili su to lovacke price ili ores po pesku,ja plafon 3 zec ili 4 kornjaca sa tri brazde a ti se igras u 6 i 7 sa plugom
Cesto puta sam pisao o zemlji u mom kraju , laka za obradu , oranicni sloj retko gde preko 25cm , a nije ni plodna , tako da to necu komentarisati .
Sa MTZ 82.1. uzorem HEKTAR prosecno za 3 sata a neretko i vi orete za priblizno vreme , ja sa 5,6 i retko kad i 7 (ima i nizbrdice kod nas ::namigivanje a vi sa 4 i 3 zec neki put i brze a orete na 35
Post je spojen: [time]1294837058[/time]_________________________________________________
danger je napisao(la):naj povoljnije ti je onda da platis crnca pa nek pusta i stiska,to ti je zadnja rec tehnike,na govor,ti mu kazes stisni,sad pusti,savremenije od displeja na dodir