sinisa1979
Član
juce je mladen rekao da kome se ne svidja rus da ne treba ni da ga kudi niti da ulazi u temu. Mladene... kada je drugar kupio rusa 1025ravan most ja sam imao cast da ga dovezem kod njega kuci. tih 3-4 sata dok sam ga vozio imao sam vremena da ga dobro osmotrim i uvidim da je takav traktor naj pristupacniji i mozda nekako najbolji za gazdinstva kakvo je nase. hteo sam kad dodjem kuci da polako 'kuvam' caleta da i mi uzmemo takvog rusa. ustvari i jesam polako sam poceo pricu tipa;brz,tisi od naseg starog imt-a,veliki izbor brzina,jak,jednostavan za popraviti ma sve 5! da ne kazem skoro sam se zaljubio u rusa! mnogi vodjeni takvim razmisljanjem iz naseg sela kupili su ruse. nekih 17-18 novih ili eventualno malo starijih rusa raznih modela je doslo kod nas. one stare 52,82,552 njih sad ne racunam... ono sto zelim da kazem je da sam se razocarao u te traktore kao i neki vlasnici a razlog je sto su jaako lose uradjeni! nekvalitetno do bola! lomljenje radilice na 400rh,ispala vodjica ventila na 280rh,rastavljanje motora na 500rh zbog potrosnje ulja,pumpa za vodu procurila,pumpa volana 2puta na jednom te istom traktoru crkla.... i da ne nabrajam dalje. i neka niko ne kaze da su vlasnici tih traktora bili nemarni prema njima pa su tako i prosli.NE! odgovorno mogu tvrditi da je svakom od tih traktora na vreme uradjen servis i to od strane agropanonke i ni u jednom momentu nisu bili preforsirani da bi mogli reci-e to je razlog! sve ih licno znam i ne samo ja zna ih citavo selo ko su i kako se ophode prema traktorima. i isto tako znam da i dan danas nemaju cime da ih preforsiraju! jednostavno,neko ce priznati a neko nece pa i ne mora,traktori su lose izrade! i naprotiv,ovakav forum i teme MORAJU postojati da bi se ljudi na vreme upozorili sta moze da im se desi! ne vidim nista lose u razmeni iskustava.