Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
St o tako lave da nemas slucajno case pa tako pricaszzivica je napisao(la):neznam za rusa 1221.3 a ostali su pola dzabe pola zabadava traktori,a kad je meso jeftino ni supa nije lepa tako i sa rusima,ali dajte ljudi savremenije ruse a da su jeftiniji i bolji necem valjda voziti jos 20 godina sa tim motorima na d2,smor zivi.idite malo kod nekog sto je kupi bolji traktor da vidite razliku ne traktora vec njegovog rada.
zorancile je napisao(la):Toshiba, taj traktor nema slobodan hod pedale. Produži šipku kvačila da dobije slobodan hod, a ako ne može onda udalji žabice od druk ležaja.
Jel to polovno iz nekog zapadnoevropskog traktora ??zzivica je napisao(la):a hidrauliku da i nespominjem jer stalno kupuje ulje ali polovno
O, Boze...zzivica je napisao(la):e ljudi tu nesto nije u redu da za tako malo vremena ode lamela,ja sam vozio moj 577 20 god. i nikad je nisam menjao ni vodenu pumpu,komsija nemoze da se pokupi sa rusom 82 a radi 40-50 kj uzas,te glava ga zeza tera mu vodu kroz hladnjak te vodena pumpa pusta vodu,kupi novu i za 10 dana opet procuri,a hidrauliku da i nespominjem jer stalno kupuje ulje ali polovno katastrofa imao sam 577 ali u zivotu nebi kupio rusa da mi ga daju za dz
zzivica je napisao(la):glava ga zeza tera mu vodu kroz hladnjak
ne sme da tera vudu iz hladnjakamladenmaso je napisao(la):zzivica je napisao(la):glava ga zeza tera mu vodu kroz hladnjak
a kuda bi trebalo da tera vodu ako ne kroz hladnjak
mladenmaso je napisao(la):ja mislim da je dosta tog prepucavanja ,jest bolji rus nije bolji rus,
niko mi nemoze reci da je bolje jedan nov naprimer case od dva rusa iste snage stim da ta obadva rusa mozes kvalitetno remontovati i da ostane para dok remontujes case, clas,fent ili neki drugi zapadni traktor.
kome se ne svidjaju rusi netrebaju ni da ga kude niti ulaze uopste u ovu temu.
savoris je napisao(la):MATRIX je napisao(la):evo ga zomibi za tebe a mozda bi ga i savo kupio
mtz 552
cijena 5000km bez vitla a sa vitlom 6000km ili 2500evra ili 3000evra
prvo nije to 552 nego 52
ma vidio sam ja njega ali nije mi ništa interesantan , sledeći traktor ako budem ima snage da uzmem je bilo koji rus koji je brz u transportu i da je 80-105ks , ali samo rus
nego čitam ovo malo o lamelama , u bre jeste zapjenili za te lamele obrusi se potisna ploča i zamajac , poduplaju se opruge kako bubu reče i samo gas
a neznam ko je rekao da je nova lamela 2200 i da može svake godine da se mijenja , štaćeš kada je ova jeftinoća udarila
pitam se samo koliko košta lamela ze neke manekenske traktore
ne sme da tera vodu iz hladnjakazzivica je napisao(la):a kuda bi trebalo da tera vodu ako ne kroz hladnjak
mityoo je napisao(la):A jel mora hladnjak? Ja imam jedan frižider Obodin, dam ti ga džabe!
Izvinjavam se za ali nisam mogao da odolim...