MTZ Belarus

Za sada menjam ulje i filtere.Nemoze na njemu tako brzo da crkava nesto kao na rusu uverio sam se u to.Taj traktor je napravljen da puno radi i izdrzi duze nego rus.Najvise je radi usluga kupljen jer da nisam hteo da radim istovremeno usluge i 120 jutara zemlje nebi ga ni kupio pored rusa veruj mi.Da nesmaram vise to vec nije ta tema :cao:

Rus je rus neka kaze ko sta hoce ja sam se namenjao traktora ali rus je rus IZDRZLJIV JEFTIN POUZDAN
teras 10 godina pa kupis nov.

Ni lamele nisu što su nekad bile. Nova lamela ima tek malo više od milimetra ferode do nitne.
Ako bi se nanitovale sinter pločice, onda bi sigurno dugo trajala, ali bi pojela potisnu ploču i zamajac, pa bi posle bila još skuplja popravka.

evo ga zomibi za tebe a mozda bi ga i savo kupio
mtz 552
cijena 5000km bez vitla a sa vitlom 6000km ili 2500evra ili 3000evra
traktor se nalazi u ustikolini blizu foce
slika-90495-2010-12-1291764709-velika.jpg

slika-90495-2010-12-1291743971-velika.jpg

slika-90495-2010-12-1291792199-velika.jpg

Inace traktor jest duplak vidi se da ima kardan,samo su gume radijalne

MATRIX je napisao(la):
mtz 552
traktor se nalazi u ustikolini blizu foce
slika-90495-2010-12-1291764709-velika.jpg
ovo 552??

zorancile je napisao(la):
Ni lamele nisu što su nekad bile. Nova lamela ima tek malo više od milimetra ferode do nitne.
Ako bi se nanitovale sinter pločice, onda bi sigurno dugo trajala, ali bi pojela potisnu ploču i zamajac, pa bi posle bila još skuplja popravka.
E baš tako,sjebe potisnu ploču i zamajac što govori koliko je materijal sada loš na novim traktorima.mada i tu ima leka,samo što košta :D :ppozdrav:

Ihhh... baksuzi :haha: :haha: :haha: taman se lepo zavalio na kauc, kad zvrccc telefon! Drugaru otisla lamela na njivi na MTZ892 pa me zvao da ga slepam kuci :zli: a poceo sneg da pada, zamagljena stakla... :udri: :udri: :udri: sva sreca pa bio samo 4 duzi od asfalta :sreca:

MATRIX je napisao(la):
mtz 552

prvo nije to 552 nego 52

ma vidio sam ja njega ali nije mi ništa interesantan , sledeći traktor ako budem ima snage da uzmem je bilo koji rus koji je brz u transportu i da je 80-105ks , ali samo rus ::namigivanje::

nego čitam ovo malo o lamelama , u bre jeste zapjenili za te lamele :zli: obrusi se potisna ploča i zamajac , poduplaju se opruge kako bubu reče i samo gas

a neznam ko je rekao da je nova lamela 2200 i da može svake godine da se mijenja , štaćeš kada je ova jeftinoća udarila
pitam se samo koliko košta lamela ze neke manekenske traktore :haha:

ah da, zaboravio sam da pomenem da traktor ima samo 800rc!!! A samo 7kj izorao sa 3 brazde i to juce!

Savoris: Znam ja. Lamela za Kejsa 1255xl košta u ovlašćenoj prodavnici 1000 evra + pdv ! Nitovanje sinter pločica 250 evra.

toshiba je napisao(la):
ah da, zaboravio sam da pomenem da traktor ima samo 800rc!!! A samo 7kj izorao sa 3 brazde i to juce!
osam stotina radnih sati, ma sigurno ga nije stedio. Mucio ga je i patio na kvacilu.

Nismo svi isti,neko ce radije da dresi kesu za generalnu traktora i ta generalna kosta kao rus polovan,a neko ce radije da pije po pola vijagre i jebu** se sa rusom za 100-200e.

paorpaor je napisao(la):
toshiba je napisao(la):
osam stotina radnih sati, ma sigurno ga nije stedio. Mucio ga je i patio na kvacilu.

nema ovaj velike masine, prosle godine ga kupio a ove godine je kupio plug 757.3 i sa tim plugom juce izorao 7kj! 788rc ima bas sam usao da vidim!

toshiba je napisao(la):
Ihhh... baksuzi :haha: :haha: :haha: taman se lepo zavalio na kauc, kad zvrccc telefon! Drugaru otisla lamela na njivi na MTZ892 pa me zvao da ga slepam kuci :zli: a poceo sneg da pada, zamagljena stakla... :udri: :udri: :udri: sva sreca pa bio samo 4 duzi od asfalta :sreca:
spusti zabice druk lezaj je dosao do kraja i kvacilo ostaje stalno pritisnuto :cao:

forumasi ja bio danas na benzinskoj pumpi da sipam nafte kad stignem kazu da imaju loz ulje od danas u slobodnoj prodaji.cena 90.80 din.ali ne smeju sipati samo u burad ili kanistar.izvinite znam nije na pravom mestu ali sve nas interesuje

igor74 je napisao(la):
toshiba je napisao(la):
spusti zabice druk lezaj je dosao do kraja i kvacilo ostaje stalno pritisnuto :cao:

koje zabice? na sta tacno mislis?

Nazad
Vrh