Rale 83
Prijatelj Foruma
@steva 1984
Mene MTZ 82.1 polovan kosta 20e po h na 3 god .
Mene MTZ 82.1 polovan kosta 20e po h na 3 god .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovo 552??MATRIX je napisao(la):evo ga zomibi za tebe a mozda bi ga i savo kupio
mtz 552
cijena 5000km bez vitla a sa vitlom 6000km ili 2500evra ili 3000evra
traktor se nalazi u ustikolini blizu foce
E baš tako,sjebe potisnu ploču i zamajac što govori koliko je materijal sada loš na novim traktorima.mada i tu ima leka,samo što koštazorancile je napisao(la):Ni lamele nisu što su nekad bile. Nova lamela ima tek malo više od milimetra ferode do nitne.
Ako bi se nanitovale sinter pločice, onda bi sigurno dugo trajala, ali bi pojela potisnu ploču i zamajac, pa bi posle bila još skuplja popravka.
MATRIX je napisao(la):evo ga zomibi za tebe a mozda bi ga i savo kupio
mtz 552
cijena 5000km bez vitla a sa vitlom 6000km ili 2500evra ili 3000evra
osam stotina radnih sati, ma sigurno ga nije stedio. Mucio ga je i patio na kvacilu.toshiba je napisao(la):ah da, zaboravio sam da pomenem da traktor ima samo 800rc!!! A samo 7kj izorao sa 3 brazde i to juce!
paorpaor je napisao(la):osam stotina radnih sati, ma sigurno ga nije stedio. Mucio ga je i patio na kvacilu.toshiba je napisao(la):ah da, zaboravio sam da pomenem da traktor ima samo 800rc!!! A samo 7kj izorao sa 3 brazde i to juce!
spusti zabice druk lezaj je dosao do kraja i kvacilo ostaje stalno pritisnutotoshiba je napisao(la):Ihhh... baksuzi taman se lepo zavalio na kauc, kad zvrccc telefon! Drugaru otisla lamela na njivi na MTZ892 pa me zvao da ga slepam kuci a poceo sneg da pada, zamagljena stakla... sva sreca pa bio samo 4 duzi od asfalta
igor74 je napisao(la):spusti zabice druk lezaj je dosao do kraja i kvacilo ostaje stalno pritisnutotoshiba je napisao(la):Ihhh... baksuzi taman se lepo zavalio na kauc, kad zvrccc telefon! Drugaru otisla lamela na njivi na MTZ892 pa me zvao da ga slepam kuci a poceo sneg da pada, zamagljena stakla... sva sreca pa bio samo 4 duzi od asfalta