Naj najnovijiKoji .3 model je u pitanju?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naj najnovijiKoji .3 model je u pitanju?
1025,1021,1221?Naj najnoviji![]()
A to... 12211025,1021,1221?
Temperatura zavisi od termostata,verovatno su na 80 i kusur(pod obavezno staviti od 70) a pritisak bi trebalo da je znatno veći s obzirom da je nov traktor i da je u njemu najverovatnije 20w50 ulje.A to... 1221
Izvini nisam razumeo pitanje
Kad kažeš "jaču" misliš deblju ili? Ja sam nešto probao da menjam, ali opet curi. Ove sve što imam su sve tanke, iste ko ta što je na njemu.Menjao sam tu gumicu pre jedno 5 godina.ubacio neku malo "jaču"-jedva je nabio...eno suvo okolo.
Treba ga podići malo.Na putu do njive bude na onoj srednjoj liniji.
Kad se ugreje traktor malo vise pada.
Lako al ne pipas nista bez servisera da se ne bi pravili pametni oko garancije ako dodje ne daj boze do nekog problema.
Hvala NebojsaLako al ne pipas nista bez servisera da se ne bi pravili pametni oko garancije ako dodje ne daj boze do nekog problema.
Da se razumemo nije ovaj pritisak previše mali i da mu nesto škodi i da sa njim ne moze da radi,daleko od toga al jednostavno taj motor je nov i ima prilično gusto ulje u sebi i trebao bi da ima veći pritisak.
Nema na cemu,jos jednom nije ništa strašno ni alarmantno al da je motor recimo koji sam ja radio ili je na održavanju kod mene ja bi pritisak namestio da bude veći.Hvala Nebojsa
Videcu sa serviserima kad dodju
Kako ovo čudo što bi trebalo da bude za promenu brzine kardana funkcioniše. Vidi se na slici osovina koja ide dole ispred diferencijala. Ona se kontrolnom ručicom sa druge slike rotira. Ima neku budžu na donjem kraju, ali ne ide mi u glavu kako to funkcioniše.
Apsolutno da... To ti je sve istoDa li bi mogao na ovakav model starog rusa, montirati prednji utovarivac (adut,agronovak,ap sto prodaje ) bez prepravki,kao na novijim rusevima
![]()
Polovni Belarus 82 1986. god. Polovni Automobili Srbija, Veliko Gradište
Belarus 82, 1986. godište, Standardni traktori, Dizel, Veliko Gradište. Cena 6.600 € - Traktori - Polovni Automobiliwww.polovniautomobili.com
Verujem da je brzi anlaser dobro rešenje.. Ali ljudi dva akumlatora i bap klopka, paljenje na 24v ma nema bolje. Za 7-8 godina nije bilo dana da ne zavergla.Kako ste resili paljenje kod rusa? Kada sam ga kupio, taj je pre mene cackao i umesto dva imam jedan od 140ah, to tako sporo vergla da je to strasno i onda jedva nekako zakaci...tako radio 2,3 god kod mene, kad je hladno stalno punim bateriju, reko ona je problem....medjutim ovih dana da probam, ma kakvi, samo 'mjau mjau' i ni makac...odem po nov, neki bzv ocigledno, spojio jedva na zuto dosao na tabli isto ni makac....na kraju ga preko kablova upalim sa dva akumulatora i to na zub....citao sam ovde za brze anlasere, medjutim kaze mi prijatelj da isto ima problem takav, stavio je neki jos jaci od 180ah valjda i brz anlaser i isto cim bude malo mraz ni makac....da l je resenje da se vrati na fabricka dva?