MTZ Belarus

Наравно да можеш да промениш те гумице можда их и имаш кући.
Ako je obična "O-prsten" gumica. Imam sigurno. Imam komplet svih dimenzija od 3 do 50 mm . Vidim da su u set za remont sve O-ring

Ovaj ovde nešto vadi kaže. "Potšbnik" Ne vidim da je posle vratio novi.

Takođe sam sa ovim imao komplikacije. Neće nikako da uđe da mala osovina gde su lamele diferencijala. Moram da rasklapam ko ovaj Rus.

Baš mi se komplikuje sve što može. Em što moram polako jer prvi put radim. Evo rasteglo se već 3-4 dana, a posao za Nebojšu nekih pola dana max. Valda će danas biti sklopljeno najzad. Bar diferencijal da zatvorim.

Jel bi mogla blokada da se namesti da se aktivira uz pomoć kočionog cilindra...
Koje su sve mogućnosti prepravke blokade dif. Ako se izbaci onaj stub volana.

Video sam na jednom traktoru da je povezana na kompresor, ima ventil u kabini. Kaže čovek da dobro radi.
Na fejsbuku sam video reklamu kod Fedorišinog da prodaje mehaničku polugu blokade. Ne znam kako se to ugradi.

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Ima sad neka fora za mehaničku blokadu umesto uljne,mislim da nije ni skupo a nije ni komplikovano za ugradnju tako da se ne treba mnogo zazati sa vazduhom ili uljem.

5000+rs i jos nije procurila,ako se nesto desi,po meni itekako vredi popravljati a ne budziti nesto ,aj da se kvari na hiljadu,2 sati ,ali ovo nisu mali sati,za rusa barem.Jel procuri hidraulicno ulje u menjac ,ili sta tacno se tu desi ?.

Nazad
Vrh