nebojsa100
Član
Na novijim manjim rusima upravlja zadnjim polugama.Cemu on sluzi?Kod mene na 82-jci ga nema
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na novijim manjim rusima upravlja zadnjim polugama.Cemu on sluzi?Kod mene na 82-jci ga nema
Ako je obična "O-prsten" gumica. Imam sigurno. Imam komplet svih dimenzija od 3 do 50 mm . Vidim da su u set za remont sve O-ringНаравно да можеш да промениш те гумице можда их и имаш кући.
Вероватно "подшипник" - лежај на српском.Ovaj ovde nešto vadi kaže. "Potšbnik" Ne vidim da je posle vratio novi.
Video sam na jednom traktoru da je povezana na kompresor, ima ventil u kabini. Kaže čovek da dobro radi.Jel bi mogla blokada da se namesti da se aktivira uz pomoć kočionog cilindra...
Koje su sve mogućnosti prepravke blokade dif. Ako se izbaci onaj stub volana.
Ima sad neka fora za mehaničku blokadu umesto uljne,mislim da nije ni skupo a nije ni komplikovano za ugradnju tako da se ne treba mnogo zazati sa vazduhom ili uljem.Jel bi mogla blokada da se namesti da se aktivira uz pomoć kočionog cilindra...
Koje su sve mogućnosti prepravke blokade dif. Ako se izbaci onaj stub volana.