grunt
Član
Поиспадале неке жице јао изем ти струју
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene je dobilo lufta. Nabio sam još jednu manju gumicu pored ove postojeće. Za sad ne kaplje ništa. Videćemo dokle će da drži.Ako je telo dobilo lufta možeš da menjaš gumice 3 puta dnevno i slaba korist od toga,uglavnom bude drži vodu dok majstori odu.
Kod mene je to normalno tvrdo toliko da moram za volan da se držim kad ga stiskam , a nisam baš laka kategorija.Cista budalastina,da bude da kažemo normalno tvrdo onda original korpa pravilno nastelovana a ako hoćeš da bude kao na autu onda neka dobra korpa sa japanskim šeširom i resen problem.
Kod mene ne utiče. Raskačim je skroz opet isto.Na tvrdoću pedale mnogo utiče i opruga na pedali.
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
To je kvacilo koje nije ispravno a ne normalno.Kod mene je to normalno tvrdo toliko da moram za volan da se držim kad ga stiskam , a nisam baš laka kategorija.
Probao sam sa štelovanjem nisam dobio ništa. Ovo mi deluje kao Ok rešenje. Jednostavno a to je to. Isti hod isto sve sam veća sila zbog poluge
Ta opruga sluzi samo i isključivo da vraća pedalu u krajnji gornji polozaj.Nemoja da je raskačiš nego je jače nategni.
Grešiš.Ta opruga sluzi samo i isključivo da vraća pedalu u krajnji gornji polozaj.
Pritezanjem te opruge kvacilo nikako nemoze da bude mekše jer logično opruga koja je vise nategnuta stvara jaci otpor pa samim tim i pedala mora biti tvrdnja,neznatno jer ta opruga nije preterano jaka ali tvrdja sigurno.
Moguce je i da grešim u mnogim stvarima al kad su rusvaji u pitanju jako retko.Grešiš.
Opruga je u ekscentru, do pola vuče pedalu na gore a od pola je pritiska na dole , pod uslovom da je dobra dužina šipke tako da je pedala skroz u gornjem položaju.
Skini bolcnu pa rukom pritisni pedalu pa će ti biti jasno šta govorim.