MTZ Belarus

Nisam isto nisu imali a meni je hitno trebao traktor pa sam stavio običnu.Ali ako dođeš do informacije radiću i ja.

Ove uvijek imam u rezervi a i prepakovo sam na širu pogonsku oblogu.
29a70a4d7a4afc3b3790d743ca2dc471.jpg

Poslano sa mog 2109119DG koristeći Tapatalk

Odlična prodavnica a još bolji vlasnik samo sto malo voli da laže,obećava,zavlaci pa posle dva meseca kaze jbg.
Pošto se vi bavite Rusevima imam i ja neki kontakt telefon za vas (Prodavnica ima isključivo delove za MTZ Belarus).
Kome god treba neki deo za Rusa slobodno može da koristi navedene brojeve.

poslovnica-subotica.jpg
poslovnica-sombor.jpg
poslovnica-zrenjanin.jpg

SUBOTICA​

SOMBOR​

ZRENJANIN​

Poslednja izmena:
Pošto se vi bavite Rusevima imam i ja neki kontakt telefon za vas (Prodavnica ima isključivo delove za MTZ Belarus).

poslovnica-subotica.jpg
poslovnica-sombor.jpg
poslovnica-zrenjanin.jpg

SUBOTICA​

SOMBOR​

ZRENJANIN​

Marinko.
Često ima neke sitnice koje nigde nemaju,prošle godine me spasio sa prskalicama,na bloku polomljene nigde ni za lek ih nema a kod njega 3. komad,kaze nikad ni jednu nije prodao😃

Marinko.
Često ima neke sitnice koje nigde nemaju,prošle godine me spasio sa prskalicama,na bloku polomljene nigde ni za lek ih nema a kod njega 3. komad,kaze nikad ni jednu nije prodao

Ima i jako puno “opreme” za klince. Najveci izbor bruder igracaka :) i sto je najvaznije sve na stanju. A ne kao mnoge radnje sve imaju ali moraju da poruce….

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kad sam prvi put pazario u Poljomehanici delove,ima sad 5-6 god ,uvek sam pre samo u Lazaro kupovao.Stajao sam jedno 10-15 sekundi ispred prodavnice tu u Zr ,mislio sam da sam na pogresnom mestu zbog svih tih igracaka u izlogu i prednji deo radnje :ROFLMAO:,gledam gore pise Poljomehanika a sve same igracke unutra lol....

Pozicioni ?,to ono za poluge,zar to ne ostaje odvojeno,ovo je samo za spoljne prikljucke ne ?.Problem je sto ovi razvodnici nemaju plivajuci hod ,to je i ono sto sam ja se raspitivao ,meni bi bilo dobro i na sajle razvodnik ,neke rucice bi mu napravio bez problema ,ali nista bez plivajuceg hoda na bar 1 paru.

Nemam pozicioni.

Hmm , plivajici deo me najvise brine ... Mada mozda bi mogao na izlazu klipa jos jedan sa jednim izvodom za plivajuci.

Sent from my Mate 50 Pro

Poslednja izmena:
Poprilično skupo planinarenje ali komforno pošto možeš preko el.džojstika da radiš, nema sajli, bužira i ostalih zezalica.

Nazad
Vrh