Kakvi su delovi iz tog Lazara vidim da su im cene popriličneAko želite mogu da kontaktiram vlasnika Lazara (Pošto ga poznajem) pa da ga pitam kada će ponovo biti na stanju Mehanizam zaključavanja (Kataloški broj: 70-4619010 Šifra: 01614).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakvi su delovi iz tog Lazara vidim da su im cene popriličneAko želite mogu da kontaktiram vlasnika Lazara (Pošto ga poznajem) pa da ga pitam kada će ponovo biti na stanju Mehanizam zaključavanja (Kataloški broj: 70-4619010 Šifra: 01614).
Cene su opravdano visoke (Nije zato što sam dobar sa vlasnikom Dušanom nego stvarno su delovi ).Kakvi su delovi iz tog Lazara vidim da su im cene poprilične
Ima nas jos,ista prica.Odlična prodavnica a još bolji vlasnik samo sto malo voli da laže,obećava,zavlaci pa posle dva meseca kaze jbg.
Eeee onda bas jbg.Ima nas jos,ista prica.
Do sada nisam imao takvih problema (Šta god da sam poručio dobio sam) ali dobro šta da se radi.Odlična prodavnica a još bolji vlasnik samo sto malo voli da laže,obećava,zavlaci pa posle dva meseca kaze jbg.
Bas te,nisam ih nikad ugradjivao pa me zanimalo dal rade posao.Jesu to one lente sa keramičkim pločicama u pitanju?
Jesu to one lente sa keramičkim pločicama u pitanju?
Da ne duzim priču al kao što sam napisao ja sam imao bas onako ružno iskustvo.
Da ne duzim,video sam neku lentu za kardan negde u hrvatskoj da je neko stavljao na traktor pa sam hteo da nabavim istu.
Prevrnem celu Srbiju uzduž i popreko,sve prodavnice i sve koji ikakve veze sa delovima imaju i niko nikad nije ni čuo za to niti ima ideju gde da traži a kamoli da uveze.
Nazovem i njih i na telefon dobijem nekog ko se predstavlja kao vlasnik.
Zna gde ima,moze da uveze,bas mu stiže kamion za 10 dana biće u njemu.
Jbg nisu spakovali u ovaj u sledeći će.
Prodje jos deset dana,onda je kamion sa delom zaglavio na carini.
Onda nisu još 10 dana raspakovali robu ne znaju gde je deo.
Onda x dana ne javljanja itd itd i posle dva tri meseca pa znaš jbg mi to nemamo i nemozemo da nabavimo.
E to ti je rađeno za šumariju i komunalne traktore sa malčerima .Ne uvoze ih već im radi firma iz Virovitice a cijena je i kod nas bila kao 5 običnih.
Kad niko nije mogao da nadje fabricku varijantu pretpostavio sam da su pravljene pa sam zato i pitao u Romicu al kao što sam rekao bila je prevelika cena da bi se baš igrao sa njima a i malo bi ko bio zainteresovan da to plati jer Rus je to.E to ti je rađeno za šumariju i komunalne traktore sa malčerima .Ne uvoze ih već im radi firma iz Virovitice a cijena je i kod nas bila kao 5 običnih
Neko iz HR je okačio davno u grupi MTZ na fb pa sam tu video a kao što sam rekao nisam uspeo nigde da nadjem.Di si vidio u Hrvatskoj, negdje u trgovini ili?
Rade i original fabricke sasvim dobro,nema problema ni sa njima ako se sve ispoštuje i pravilno uradi.Kakve su to? Ovih dana bi ih trebao mjenjat, proklizao je kardan sa bočnim malčerom 2 m. Kakva su iskustva, koje uzeti? Davno smo ih mjenjali i ne sjećam se čije smo stavili, a dosta se navrtio na kardanu.
Čak su mi rekli da ih više ni oni ne nabavljaju u Vinkovcima,ali pronaći ja nazvati u Viroviticu da vidim može li se napraviti.Na šumarskim traktorima znam pouzdano da radi dok ne pojede željezo