MTZ Belarus

Da ne duzim priču al kao što sam napisao ja sam imao bas onako ružno iskustvo.
Da ne duzim,video sam neku lentu za kardan negde u hrvatskoj da je neko stavljao na traktor pa sam hteo da nabavim istu.
Prevrnem celu Srbiju uzduž i popreko,sve prodavnice i sve koji ikakve veze sa delovima imaju i niko nikad nije ni čuo za to niti ima ideju gde da traži a kamoli da uveze.
Nazovem i njih i na telefon dobijem nekog ko se predstavlja kao vlasnik.
Zna gde ima,moze da uveze,bas mu stiže kamion za 10 dana biće u njemu.
Jbg nisu spakovali u ovaj u sledeći će.
Prodje jos deset dana,onda je kamion sa delom zaglavio na carini.
Onda nisu još 10 dana raspakovali robu ne znaju gde je deo.
Onda x dana ne javljanja itd itd i posle dva tri meseca pa znaš jbg mi to nemamo i nemozemo da nabavimo.

E to ti je rađeno za šumariju i komunalne traktore sa malčerima .Ne uvoze ih već im radi firma iz Virovitice a cijena je i kod nas bila kao 5 običnih

Da ne duzim priču al kao što sam napisao ja sam imao bas onako ružno iskustvo.
Da ne duzim,video sam neku lentu za kardan negde u hrvatskoj da je neko stavljao na traktor pa sam hteo da nabavim istu.
Prevrnem celu Srbiju uzduž i popreko,sve prodavnice i sve koji ikakve veze sa delovima imaju i niko nikad nije ni čuo za to niti ima ideju gde da traži a kamoli da uveze.
Nazovem i njih i na telefon dobijem nekog ko se predstavlja kao vlasnik.
Zna gde ima,moze da uveze,bas mu stiže kamion za 10 dana biće u njemu.
Jbg nisu spakovali u ovaj u sledeći će.
Prodje jos deset dana,onda je kamion sa delom zaglavio na carini.
Onda nisu još 10 dana raspakovali robu ne znaju gde je deo.
Onda x dana ne javljanja itd itd i posle dva tri meseca pa znaš jbg mi to nemamo i nemozemo da nabavimo.

Di si vidio u Hrvatskoj, negdje u trgovini ili?

Čak su mi rekli da ih više ni oni ne nabavljaju u Vinkovcima,ali pronaći ja nazvati u Viroviticu da vidim može li se napraviti.Na šumarskim traktorima znam pouzdano da radi dok ne pojede željezo

E to ti je rađeno za šumariju i komunalne traktore sa malčerima .Ne uvoze ih već im radi firma iz Virovitice a cijena je i kod nas bila kao 5 običnih
Kad niko nije mogao da nadje fabricku varijantu pretpostavio sam da su pravljene pa sam zato i pitao u Romicu al kao što sam rekao bila je prevelika cena da bi se baš igrao sa njima a i malo bi ko bio zainteresovan da to plati jer Rus je to.

Nazad
Vrh