nebojsa100
Član
Zato i kažem,pravilo vise njih pa ja skoro svaki skidao ponovo o svom trošku posle par dana pa sam od tad prestao da se pravim pametan,vraćam ga remontovanog samo na rizik vlasnika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na ovom novijem 82 ide samo i iskljucivo ona cudna frankestajn pumpa.Na plasticnim su motorpal pvp.
Na 1025 kod nas je takav...bez naznaka ulja spolja od 2009.Uglavnom su ranije bile 100-tke....
Ovo ti je jedan od ređih modela klipova.
Ali je top. Kod nas je 24 godine. Još ubačeni pomoćni cilindri sa strane.... Toliko dižu da odignu prednje točkove sa 450kg tegova.![]()
Klip je odlican dok traje al mrka kapa od remonta ako na to misliš,lakše naći cigu sina jedninca nego gumice za njega.
Bez zajebancije zivo me zanima sta je i kako je,jesam zagledao ceo traktor generalno al nisam bas obratio pažnju na pvp toliko detaljno jer sam mislio da je standard,vise me je zanimao menjac i izvod prednje vuce.Na ovom novijem 82 ide samo i iskljucivo ona cudna frankestajn pumpa.
Ako nadje nekog da mu da garanciju na remont neka ga odma nosi,taj klip je dobar i isplati se popraviti ga ako je moguće jer nov nije ni malo jeftin.Apsolutno je tako, kada je počeo da slini, hteli da zamenimo gumice. Nije bilo nigde. Majstor ga prepravio u ono vreme naplatio 100e prepravku kada su klipovi kod rusa bili 30-50e....i dao doživotnu garanciju....radi tako već više od 15 godina. Tu je i uška na navoj i to je dosta teško naći.
HvalaIma na pumpi ispod vijka na dovodu goriva,opruga i kuglic
Imaš li broj? I jeli bitno kakav je klip stariji ili noviji ili to paše bez obzira?To mora imati Novica iz Curuga.
Ako želite mogu da kontaktiram vlasnika Lazara (Pošto ga poznajem) pa da ga pitam kada će ponovo biti na stanju Mehanizam zaključavanja (Kataloški broj: 70-4619010 Šifra: 01614).
0643468923 Novica.Imaš li broj? I jeli bitno kakav je klip stariji ili noviji ili to paše bez obzira?