MTZ Belarus

Zato i kažem,pravilo vise njih pa ja skoro svaki skidao ponovo o svom trošku posle par dana pa sam od tad prestao da se pravim pametan,vraćam ga remontovanog samo na rizik vlasnika.

Klip je odlican dok traje al mrka kapa od remonta ako na to misliš,lakše naći cigu sina jedninca nego gumice za njega.

Apsolutno je tako, kada je počeo da slini, hteli da zamenimo gumice. Nije bilo nigde. Majstor ga prepravio u ono vreme naplatio 100e prepravku kada su klipovi kod rusa bili 30-50e....i dao doživotnu garanciju....radi tako već više od 15 godina. Tu je i uška na navoj i to je dosta teško naći.

Apsolutno je tako, kada je počeo da slini, hteli da zamenimo gumice. Nije bilo nigde. Majstor ga prepravio u ono vreme naplatio 100e prepravku kada su klipovi kod rusa bili 30-50e....i dao doživotnu garanciju....radi tako već više od 15 godina. Tu je i uška na navoj i to je dosta teško naći.
Ako nadje nekog da mu da garanciju na remont neka ga odma nosi,taj klip je dobar i isplati se popraviti ga ako je moguće jer nov nije ni malo jeftin.

Kad se sve to stavi sta onda puca, bolcnovi, vertikale ?
Ozbiljno pitam, mada mi ne trebaju za sad spoljni ali uvek imam osecaj da je slaba tacka na bolcnu de se spajaju horizontalne i vertikalne poluge.

Pozdrav, dali na mtz 82 u sistemu protoka goriva ima negde bespovratnog ventila? Ako ima gde se nalazi? I ja na traktoru nemam grubi filter goriva, moze li to da pravi neki veci problem (i koji) od brzeg zapusavanja finog filtera?

Da li ima da se kupi ovaj mehanizam za zaključavanje, treba mi za mtz 82, široka kabina ceo traktor crven. Ako ima, šta mi još treba, pošto je to neko nekad skinuo. Dugo imam ovaj traktor a nikako to da rešim.

Da li ima da se kupi ovaj mehanizam za zaključavanje, treba mi za mtz 82, široka kabina ceo traktor crven. Ako ima, šta mi još treba, pošto je to neko nekad skinuo. Dugo imam ovaj traktor a nikako to da rešim.
Ako želite mogu da kontaktiram vlasnika Lazara (Pošto ga poznajem) pa da ga pitam kada će ponovo biti na stanju Mehanizam zaključavanja (Kataloški broj: 70-4619010 Šifra: 01614).

Nazad
Vrh