MTZ Belarus

Ima li ko iskustva sa ovakvim pumpama ? Vidim da malo drugacije izgleda od fabricke.
Moram da menjam, grokce mi rus ko nerasta da vozim

Nova 250eur
c3c28abb6d2102228686e7671f89b16a.jpg

Sent from my Mate 50 Pro

Pretpostavio sam , al reko bolje da pitam ... jel znas nekog dobrog bosistu gde da odnesem moju.
Od 1100-1500 obrtaja grokce haos ispod toga i preko radi normalno.

Sent from my Mate 50 Pro
Moje sve pumpe radi Krivokuca,ja sam samo dva puta ima problem sa pumpom koju je on radio a uradio mi je pitaj boga koliko komada.
Ako se pumpa radi,moj savet je obavezno dizne pregledati,posle vraćanja pumpe nastelovati paljenje kako treba i ja praktikujem iako nema veze sa pvp i diznama ventile da prestelujem ako nisi dugo dirani,nije neki posao a može dosta da znaci.

Онај буџ од трактора са претходне стране - задњи мост од харковског зглобног Т-150, ја бих рекао и хираулика позади, мењач од КамАЗ-а, предњи мост и задњи котачи од 1221, мерцедесовски мотор.

Имају на тим екс-СССР просторима праксу да праве буџеве од којекаквих компоненти, нпр. да од старог гусеничара ДТ-75 и којаквих делова са отпада склепају неке кангрбе са доста коња и најчешће само задом вучом.

Ima li ko iskustva sa ovakvim pumpama ? Vidim da malo drugacije izgleda od fabricke.
Moram da menjam, grokce mi rus ko nerasta da vozim

Nova 250eur
c3c28abb6d2102228686e7671f89b16a.jpg

Sent from my Mate 50 Pro
Ovakve su na onim novim modelima sa plasticnom haubom u blatobranima.ima malo cudan rad,netipican za mtz.meni se licno ne svidja,ali dok ne probam u njivi-zvuk ne mora nista da znaci.

Odakle je majstor,pusti mi br.
Moje sve pumpe radi Krivokuca,ja sam samo dva puta ima problem sa pumpom koju je on radio a uradio mi je pitaj boga koliko komada.
Ako se pumpa radi,moj savet je obavezno dizne pregledati,posle vraćanja pumpe nastelovati paljenje kako treba i ja praktikujem iako nema veze sa pvp i diznama ventile da prestelujem ako nisi dugo dirani,nije neki posao a može dosta da znaci.

Sent from my Mate 50 Pro

Onaj novi 82.3 plasticni.to je prvo sto mi je zapalo za oko kod njega.nikakvu oznaku na pumpi nisam nasao tada,ali sam pitao servisera tamo-on mi rece da je to "novi" tip,mesavina ruske i poljske pumpe,i da ce sve vise i vise ici ona na nove.

Onaj novi 82.3 plasticni.to je prvo sto mi je zapalo za oko kod njega.nikakvu oznaku na pumpi nisam nasao tada,ali sam pitao servisera tamo-on mi rece da je to "novi" tip,mesavina ruske i poljske pumpe,i da ce sve vise i vise ici ona na nove.
Da sam je sad bas detaljno zagledao nisam al koliko sam video to nije ista pumpa.
Ovo sto prodaju ukrainci koliko sam ja shvatio je navodno litvansko a ustvari čist PRC,ako je to isto na novom rusu da odma prekinem da ih radim al bukvalno.

Nazad
Vrh