Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne ne,nisi me razumeo kolega,znam da vam je dobra zemlja tamo,mislio sam na težinu obrade,da se lako radi čim traktor tako može da vuče.To je prvoklasni černozem! Imamo vrhunsku zemlju, al' nemamo kiše...
Jel imas neku sliku tvog traktora ?To je brend guma celostone .
Sad ti mene nisi razumeo. Upravo zato što je černozem se lako radi. Ja imam livadsku crnicu karbonatnu na lesnoj terasi, isto se lako radi ali za nijansu teže nego čist černozem. Imam i nešto černozema pa sam uočio razliku.Ne ne,nisi me razumeo kolega,znam da vam je dobra zemlja tamo,mislio sam na težinu obrade,da se lako radi čim traktor tako može da vuče.
Mora da se vidi gde pušta,mozda moze da se sredi da se ne menja ceo,i pritisak mora da se premeri da se vidi situacija pa da se proba da se nasteluje.Pusta mi ulje kad sam krenuo sa oranjem prekontrolisao sam svo ulje i dosuo u hidrauluku,juce kad sam zavrsavao oranje trebalo mi je na maksimum obrtaje da digne plug. Mislio sam da crkava pumpa,danas soduo 5l ulja i ceo dan orao pez problema ali ispod kabine bas mokro od ulja
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Nisam neki junak na picu al domaće moze moze uvek ,a sto se rada tice moze uvek da se pomogne na bilo koji način,nije sve ni u tim prokletim parama.Nebojša, ti samo pričaš i daješ neka uputstva forumašima. Ajde ti lepo zasuci rukave jedne nedelje, kreni redom kod ovih što su se javljali sa upitom, sredi stvar, biće tu neka rakija pivce i lepo meze, posle malo i keša ( svi će dobiti 10 hiljada po ha do kaja novembra) i eto stvar rešena na obostrano zadovoljstvo. Mislim da je predlog korektan.
Original iz Minska izasao sa njima.jesu ti kuglični originalni njegovi
Unutrašnji desni.Unutrašnji?
Mozda su izdržljivji za nijansu al dobije poluosovina luft pa lupa.A jel su bolji valjkasti? Kakvi su ovi?
Sent from my iPhone using Tapatalk