Sapatnik
Član
На леру, 240 грама горива х колико киловата прави на одређеном броју обртаја.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zašto taj 892 ima samo 1800 obrtaja motora? Šta se dobija ako se on umesto do 1800 vrti do 2200 obrtaja kao i svi ostali?Ne može da produva zbog pumpe od 1025,to su isti motori sem što 892 ima 400 obrtaja manje,produva iz nekog drugog razloga.
Pojačavanje pvp koje toma radi nije nikakvo pojačavanje već pravilno stelovanje i nestanak turbo rupe koja muci te traktore.
Где си видео тај податак? Да ли има дијаграм?На леру, 240 грама горива х колико киловата прави на одређеном броју обртаја.
malo je nabrijan zbog turba da se vrti na više obrtaja bilo bi tu svegaZašto taj 892 ima samo 1800 obrtaja motora? Šta se dobija ako se on umesto do 1800 vrti do 2200 obrtaja kao i svi ostali?
Послато са SM-G950F помоћу Тапатока
Mogao bi da ide na 2200 ako se radilica ima tegove...Zašto taj 892 ima samo 1800 obrtaja motora? Šta se dobija ako se on umesto do 1800 vrti do 2200 obrtaja kao i svi ostali?
Ovo nije istina.i 82 i 1025 po 6000 sati imaju-suvi razvodnici.@geci Ja njegov razvodnik planiram da izbacim u tri lepe,i nov da kupis procurice kroz 1000-2000 sati.Mora da postoji od ovih novih razvodnika samo da ima plivajuci hod bar 1 ili 2 para ,a uzeo bih od 4 para razvodnik,preko sajli komande,ubace se poluge negde desno od sedista a razvodnik bi bio iza kabine napolju,tj tacno iza akumulatora,negde na tom limu.Video sam vec to na netu kod dosta belarusa ubaceno.
Motor na 1800 obrtaja razvija tih 90 ks,nema potrebe da se vrti na 2200 jer je i reduktor kontra pa i tako na 1800 ide 40 i kusur.Zašto taj 892 ima samo 1800 obrtaja motora? Šta se dobija ako se on umesto do 1800 vrti do 2200 obrtaja kao i svi ostali?
Nikakve veze nema turbo,kao što sam napisao kad se vrti na 2200 obrtaja onda dolazimo do motora od 105ks.malo je nabrijan zbog turba da se vrti na više obrtaja bilo bi tu svega
Sto se para tice mora prvo da se vidi šta da se stavi,original,dobro,loše itd itd jer ima svega u ponudi što se delova tice.Nebojsa koliko bi me kostala pumpa hidraulike i razvodnik? Izgleda doslo vreme da nenjam razvodnik i vec kad to pa i pumpu
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Pusta mi ulje kad sam krenuo sa oranjem prekontrolisao sam svo ulje i dosuo u hidrauluku,juce kad sam zavrsavao oranje trebalo mi je na maksimum obrtaje da digne plug. Mislio sam da crkava pumpa,danas soduo 5l ulja i ceo dan orao pez problema ali ispod kabine bas mokro od uljaSto se para tice mora prvo da se vidi šta da se stavi,original,dobro,loše itd itd jer ima svega u ponudi što se delova tice.
A sto da se menja razvidik i pumpa,šta se dešava?
To je prvoklasni černozem! Imamo vrhunsku zemlju, al' nemamo kiše...To je onda zemlja do mojega, kod nas ni 1025 se ne proslavlja sa vogelom M na tom zahvatu,daj bože da može 6.6 km da ide.
Sa 1025.3,110 ks su smanjivali vogela na zahvat 30.
Nekih 2.5-3l na 10km... Od prilike.Колика је потрошња на сат 82.1? Без оптерећења, празан трактор.