sinisa1979
Član
Samo zbog hidraulike .3Po mom mišljenju 1025 i 1021 bez tačke
Ako treba i snaga i podizna moć onda šestak.3 naravno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo zbog hidraulike .3Po mom mišljenju 1025 i 1021 bez tačke
Odavno i obični imaju monoblok.Samo zbog hidraulike .3
Ako treba i snaga i podizna moć onda šestak.3 naravno.
Ajde opet da probam,nije problem u teretu tj kilazi,kilaza koju taj traktor moze da nosi sa prednjim točkovima na zemlji nece naškoditi osovinama,moze da skrati mozda vek lezajevima i to je sve.Ali samo jednom da pukne i tu je prica o nosenju tog tereta zavrsena.Jer nemas sta da uradis da to osiguras da se ne ponovi.
Kod mene je vrh izgoreo posle 2500 radnih sati, a nije se posteno ni oznojio.Da li nagoreo vrh auspuha na Belorusu znaci da je traktor ganjan? Mozda je pitanje glupo ali cini mi se da sam nekad tako nesto procitao na forumu.
I na sta obratiti paznju prilikom gledanja 820ice pri kupovini ili bolje da kazem ima li nekih ,,caka" pri gledanju?
Послато са 23028RN4DG помоћу Тапатока
Kolega ima 892 ravan most. Pumpu je maalo pojačao majstor Krivokuća ( po njegovim rečima malo ispod 100ks). Trenutno ore sa trobrazdnim M Vogelom (3x36cm) u šestoj sporoj (9,5 km/h na 1600 o/min, na punom gasu ide preko 10 km/h). Mislim da to 820 ni blizu ne može, tj. nije samo mala razlika...Za 1025 ne znam,al za 892 znam da nećeš dobiti ništa specijalno u odnosu na 820...iste priključke nose samo što 892 ide 1 do 1.5 kmh brže...baš je mala razlika između ta dva modela...
Tako da smatram ili ostavi branka ili traži 1025...
Zemlja jeste lakša,batajnica je u pitanju i nije mu teško, al nije ni normalno onako orati,ja sam tražio da ga maltretiraju koliko god može da vidimo kako će se ponašati.3x35 i 35cm dubine pri 12km/h i nije mu teško? Ne verujem....
I zaboravio sam kad sam stavio fabrički set kvacila na rusa sa jednom lamelom,luk set više nego dobar.Ima li neko iskstva sa Luk korpom kvacila i sinter lamelom na 1021.
Dal je bolja ili losija od fabricke