MTZ Belarus

1025 je mnogo ozbiljniji traktor od svih rusa 80 i 90 konja...

To što bi trebao da radi kod tebe bi sa igranjem radio...

Jedina mu je mana malo tranaport, jer mora da mu se šalta i reduktor...

I da ja bi uvek uzeo sa ruskom pumpom,nikako sa češkom...
Ja "jurio" godinu dana neki dobar polovan 892, to mi nekako pasovalo. I obisao svasta nesto, nista da mi se svidi na prvu loptu, vodio i majstora samnom. I onda proletos sasvim nenadano mi izleti 1025 sa 800 radnih sati u padini 2016 god. Trazio covek 20 dao ga za 18,8 hilj evra. Odradio sam mu servis sve izmenjao i od tad mu napravio nekih 150 sati radi perfektno. Izgleda sam ubo dobar.

Nema sanse da ima toliko malo rs.Sa nekoliko hiljada sati 1025 i 1021 prodaju za 17-18k eura po oglasima.
Toliko sati provereno preko dosta ljudi u padini. Imam i kolege iz padine, i poznajem dosta padinaca. A idvor i padina su na 20 km. Taj traktor bio u komsiluku kod majstora koji mi odrzava torpeda. Uzeo ga deda 2016 nov i 2018 umre deda, unuk mu bio u skovackoj. Sad se vratio i prodaje ga. Trazio 20, cenkali se dve nedelje i spustio mi na 18,8. Bukvalno sve novo na traktoru...
Moze da se nadje, samo nisam zurio, i kupovao sam traktor godinu dana, obisao 30 komada preko oglasa....

Kao ovaj sto je najsumnjiviji u oglasima, za to godiste i te sate trebao bi da ima originalne gume, takodje i satovi su za stare modele.
Ovaj mi deluje da ima barem 5-6 000 hilj sati rada, i da je nista specijalno odrzavan.

Ovako izgleda moj sa 800 sati...

Poslednja izmena:
To je stanje nov,nov, nov.
Sutra perem moj unutra i kacim na oglase pa ako prodam do proleca trazim drugi, ako ne prodam bice kako mora.
North ne znam dal je izvodljivo, ali šta misliš o kombinaciji da na svojoj 82 ubaciš ravan most i dupli par tegova napred, video sam ovu kombinaciju nazad je imala 15,5 gume a napred 12,4 gume

Za 1025 ne znam,al za 892 znam da nećeš dobiti ništa specijalno u odnosu na 820...iste priključke nose samo što 892 ide 1 do 1.5 kmh brže...baš je mala razlika između ta dva modela...
Tako da smatram ili ostavi branka ili traži 1025...

I dalje imam mišljenje da 820 sa turbinom je najbolja kombinacija,ili 892 sa menjačem od 820...bar za ono što meni treba a to je dosta transporta

Nazad
Vrh