obi
Član
U čemu je tolika razlika između ravnog mosta i grbavog? Snaga bi trebalo da je ista jedino taj prenos kako je urađen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znači da je ganjan. Znači da je dosta vatre prošlo kroz njega, eventualno loš kvalitet auspuha (al ne verujem).Da li nagoreo vrh auspuha na Belorusu znaci da je traktor ganjan?
1025 je duži i msm da ima jači cilindar hidraulike ako pišemo o običnoj hidraulici... Ipak bi trebalo da diže malo veći teret. Npr Donder rasipač i dve vreće od 600-700kg, sejalica, plug 3 brazde... nosi bez nekih problema. E sad, kod tih većih tereta koji su udaljeniji od traktora mora se voditi računa o bolcnama u polugama ako su lenije neravne a šofer pegla. Ili se razbuše rupe i ubaciš deblji šaraf pa si stim miran.Imaju,tj isti traktori skroz po pitanju mogucnosti nosivosti nekog tereta nazad.
E moj prijatelju nebojša,pa koji će mu krajnja brzina,nemamo mi puta gde ga možeš ložiti u 9oj zec,a prednji most nema ogibljenje pa nenormalno skače...Pa nikakav problem nije prepraviti tvoj menjac tj reduktor da bude kao na 820 al sta onda sa krajnjom brzinom jbg.
Milenko ako nekome to stvarno treba tj takva prepravke mu znaci nesto u radu fora je u tome što to uopšte nije sad neka abnornlana cifra da se uradi a nije ni neki preterano strašan posao.E moj prijatelju nebojša,pa koji će mu krajnja brzina,nemamo mi puta gde ga možeš ložiti u 9oj zec,a prednji most nema ogibljenje pa nenormalno skače...
A što se tiče prepravke još uvek ne bih dok je sve ispravno,kad bude neka interv3ncija morala da se radi ti ćeš prvi znati pa će biti usporavanja...
Po mom mišljenju 1025 i 1021 bez tačke,samo klasika, .3 su izforsirani do maksimuma,a 1221 obavezno .3 jer taj motor je rasterecen maksimalno.Ili to ili je nesporazum zbog ovakvog vida komunikacije.
Po meni, 1025 sa monoblok hidraulikom ili 1025.3, kome treba ta kategorija traktora.
Kupuj Branka od NA. Traktor jedaret.Da li nagoreo vrh auspuha na Belorusu znaci da je traktor ganjan? Mozda je pitanje glupo ali cini mi se da sam nekad tako nesto procitao na forumu.
I na sta obratiti paznju prilikom gledanja 820ice pri kupovini ili bolje da kazem ima li nekih ,,caka" pri gledanju?
Послато са 23028RN4DG помоћу Тапатока