Mana mu je sto mi u redove ne moze kaze covek, a treba diskosnu Maju po cenu i da cepa malo trag tocka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ravan most?Mana mu je sto mi u redove ne moze kaze covek, a treba diskosnu Maju po cenu i da cepa malo trag tocka.
Jeste, ne moze probao covek da seje.Jel ravan most?
Jel uski točkovi dolaze u obzir.Jeste, ne moze probao covek da seje.
Zar 82-ke nisu poznate i po pucanju truba? Mom rođaku skoro pukla jedna a ništa teško ne nosi traktor.
Dolaze ali na NH, zato i uzimam ovog kad plavog prebacim na uske posle setve repe i vencam ga sa prskalicom ovaj da uradi finis i poseje.Jel uski točkovi dolaze u obzir.
Taj nema sluha , otisao lezaj i on vozio dok nije pukla truba a mogao je i da otpadne kompletan kotac sa poluosovinom.Zar 82-ke nisu poznate i po pucanju truba? Mom rođaku skoro pukla jedna a ništa teško ne nosi traktor.
Koliko ceniš branka?Branko je odlican i zao mi se rastati od njega.
Ali opet racunam pojacati motor, hidraulik, jace tegove...treba dodati bar 3 000e i opet imam 820.
To me dodje 3 000e, a nije iskljuceno da i to bude,mada opet ostaju mali tockovi.@North ARMY turbo,pojacana hidraulika,veliki tegovi napred i gas,nema druge.