Sta bi bilo pojacana 82?1025 ne bih kupovao nikad,pojacana 82-ka nista vise.1021 je vec druga prica,sto pise Sinisa,ali ne samo zbog monobloka,nego jakih poluosovina i svega ostalog sto je bitno kad traktor nosi 2+t na polugama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta bi bilo pojacana 82?1025 ne bih kupovao nikad,pojacana 82-ka nista vise.1021 je vec druga prica,sto pise Sinisa,ali ne samo zbog monobloka,nego jakih poluosovina i svega ostalog sto je bitno kad traktor nosi 2+t na polugama.
Neće baš biti da je pojačana 82.1025 ne bih kupovao nikad,pojacana 82-ka nista vise.1021 je vec druga prica,sto pise Sinisa,ali ne samo zbog monobloka,nego jakih poluosovina i svega ostalog sto je bitno kad traktor nosi 2+t na polugama.
Evo 1021 nosi kuna 4 glave vario,ima tonu tegova napred i opet nema prednje točkove i upravlja samo uz boziju pomoć.Pa to su vam vasi plugovi 3 brazde,4 brazde obrtaci,koliko su daleko od traktora to mu je sigurno preko 2t blizeg tereta traktoru.Sve to ublazavaju najvise hidro akumulatori,1021 sa akumulatorima,ne sme da oseti ni 2.5t.
I sto bi onda takav teret slomio poluosovinu?Ja pricam o teretima blizu traktora ne km iza kabine.Ovo da ima 2t i za 200ks ne bi bilo lako.Ali prskalicu,rasipac i slicno,moze da nosi sigurno 2t bez problema.
Ima transportni tocak al ga muči njiva.Zar ovaj plug nema transportni tocak ili me slika vara?
Ako je kvacilo pri kraju nećeš proći sa 1000e sa sve gumama,same kočnice da se urade ako su loše pojedu 300 i kusur evrica a kvacilo dosta vise,nije to kvacilo na 820.Ne znam sta vi radite sa masinama, ali nije to ni tema price, 1025 bi trebalo da dopuni plavog od 95ks i tako ih tretiram kao traktore 100ks za laksi plug 3 brazde, spremac 3.7n, drljaca 4.5m i rasipac-prskalica oko 1.5t da su bruto.
E sad ovaj sto sam gledao kvacilo pusta skroz gore,kocnice hvataju skroz dole. Nine tip top ali je solidno odrzavan,prednje gume kaput....ima da kaxem jos 1 000e uloga sa gumama ako je sve ostalo ok.
Valja mi prenociti i sutra seci.
Racunaj kvacilo sa kvalitetnim delovima da se uradi isto ode 700,800 e kao ništa.dobro se proračunaj,al na svakom polovnom ce biti nesto da se uradi.Cekam dalje izgleda.
Da dam moj ispravan kompletno i onda moram jos jedno 4-5 000e dodati za slican traktor.
1025 je mnogo ozbiljniji traktor od svih rusa 80 i 90 konja...Ne znam sta vi radite sa masinama, ali nije to ni tema price, 1025 bi trebalo da dopuni plavog od 95ks i tako ih tretiram kao traktore 100ks za laksi plug 3 brazde, spremac 3.7n, drljaca 4.5m i rasipac-prskalica oko 1.5t da su bruto.
E sad ovaj sto sam gledao kvacilo pusta skroz gore,kocnice hvataju skroz dole. Nine tip top ali je solidno odrzavan,prednje gume kaput....ima da kaxem jos 1 000e uloga sa gumama ako je sve ostalo ok.
Valja mi prenociti i sutra seci.