Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo malopre sam završio radni dan i bas sam hteo da napišem da sam rešio problem,radi menjac kao sat.Nebojša 100 šta bi sa onim kvarom,nađe li šta?
Nisam prekinuo nego sad stigao sa njiveA on prekinuo kad je najzanimljivije i drži nas u napetosti,
Menjac je rastavljan iz razloga što je u jednom momentu počeo da lupa I da "uji" u tom prvom rangu.A to nije kvar zbog kojeg je rastavljan mjenjač?
Koštala je 45000 din u AP.Koliko je kostala ta mjenjacka osovina ?
Dal je jeftina ili skupa ne znam al ona je pravila problem.Ova osovina/vratilo pravila problem 112-1701182 , najjeftinija
Купить вал 80-1701182 промежуточный мтз-1221 (мтз) запчасти в Барнауле, цена в Агрошоп
В интернет-магазине Агрошоп лучшие цены на вал 80-1701182 промежуточный мтз-1221 (мтз), у нас качественные запчасти и выгодные цены, мы работаем на совестьagro-shop.ru
jbt :O jedna osovina.....pa koliko je remont menjaca celog onda?Koštala je 45000 din u AP.
Jako su dobri menjaci i uz iole nornalno koriscenje i odrzavanje jako retko crkavaju tj traju dosta radnih sati bez problema al kad se lepo raspadne pojede 3,4 hiljade delova,havarije na njima uglavnom izaziva nedostatak ulja.jbt :O jedna osovina.....pa koliko je remont menjaca celog onda?
Jel to menjac slican 105-tici i 1221 ili? Na 1025 do sada nista na menjacu dirano nije...da ne cuje zlo...6000 sati...3 zamene ulja i to je to...Jako su dobri menjaci i uz iole nornalno koriscenje i odrzavanje jako retko crkavaju tj traju dosta radnih sati bez problema al kad se lepo raspadne pojede 3,4 hiljade delova,havarije na njima uglavnom izaziva nedostatak ulja.
Konstukciski je identičan,razlika je unutra u osobinama i nekim zupcanicima itd.Jel to menjac slican 105-tici i 1221 ili? Na 1025 do sada nista na menjacu dirano nije...da ne cuje zlo...6000 sati...3 zamene ulja i to je to...
Najviše na menjac,najveća stavka je.Na 1025 na sta obratiti oaznju?
Motor,volan,hidraulika su manje vise isti. Vise me interesuje menjac,blokada,prednja ....
Samo menjac dobro obrati pažnju i obavezno pritisak u njemu da je od 8 bara pa na više.Nemam takvig,vozio sam ga par sati u repi prosle godine.