nebojsa100
Član
Disko samo jos grdji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ja da te poštedim muke,vidiš da usi zavrce a tvoj ne pravi probleme.@nebojsa100
Ja sam ti lepo rekao da taj menjac stavis na moj traktor, a ti se smejes...sad se muci, ne treba vise ni meni kad vidim kakve probleme pravi!
Nisu iste dizne,vladimirac ima dizne sa 3 rupe.Pozdrav svima, umetci dizni za mtz 80 1980god, jel nisu slucajno isti kao za vladimirca? Majstor mi kaze da izgledaju isto pa da proverim jer kod mene za mtz ne mogu da nadjem umetke a za vladimirca mogu... I na koliko bara se steluju dizne od 165-175? Jel tako?
Vazi hvalaNisu iste dizne,vladimirac ima dizne sa 3 rupe.
Steluju se na 175 i kad budete kupovali uzmite za mtz 171.1 dizne i izbegavaj te AZPI kod ukrainaca za 10e.
Kao što ti reče Nebojša, čep i ćao đaci.Zasilikonirano i sad ne curi, moram videti da naručim drugi, pa da zamenim u toku zime. Hvala na pomoći.
ImaДа ли има довољно уља?
Polomi onaj plastični deood indikatora i videćeš rupu unutra. Tu rupu zavari i rešena stvar, ne treba ti strugar.Zasilikonirano i sad ne curi, moram videti da naručim drugi, pa da zamenim u toku zime. Hvala na pomoći.
Ukratko ne može,ili nema ulja,nema dovoljno pritiska ili zeza pozicioni regulator iz nekog razloga.Da li zaprljan filter hidraulike moze da bude razlog sto traktor ne digne plug dovoljno visoko(a juce je dizao), ili je pumpa kaput?
Polomi onaj plastični deood indikatora i videćeš rupu unutra. Tu rupu zavari i rešena stvar, ne treba ti strugar.
Pratimo njegov kvar ko zene tursku seriju.Nebojša 100 šta bi sa onim kvarom,nađe li šta?