nebojsa100
Član
Ma trcacu go po ulici i vikati da je yto bolji al opet dolazimo do problema.Rešiću ti ja kvar. Al za uzvrat moraš da ideš ulicom i vičeš: YTO je bolji od MTZ-a!
Šala mala, nemoj zameriti!
Znači samo u prvom rangu se čuje? I koliko sam shvatio, zvuk je bez prekida... Kao kad kažu za 5106 da uji, takav je zvuk?
Po logici bi morao biti problem u menjaču, nikako u difu, i to samo negde oko zupčanika prvog ranga i ležajeva tih osovina.....
Bez prekida ujanje i to toliko glasno da ne može da se sedi u kabini.
Celu tu redukciju tj taj prvi rang čine 3 zupčanika na 3 različite osovine,zupcanici bez jedne tačke na sebi,osovine nisu krive ili oštećene na bilo koji način,ležajevi izgledaju kao novi i bez grama ikakvog lifta ili oštećenja,ležajevi ulaze u kućišta bas onako kako treba znaci ni lako a ni previše tesko.
Ja sam po prirodi jako tvrdoglav i uporan i toliko mi ide na živce da sam ga treći put rasturio za 10 dana i opet nisam našao ni svoju neku grešku ili neko oštećenje,mozda sam dva ili tri puta od kad radim imao neku da kažemo ozbiljnu reklamaciju,jednom ili dva puta zbog dela i jednom zbog moje greške al ovako nesto nisam jos doživeo,