nebojsa100
Član
Znaci prelazis skroz na ozbiljne masineMoram pogledati sta imam na lageru ako je leva da menjam.
Moram ga umivati za prodaju izgleda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci prelazis skroz na ozbiljne masineMoram pogledati sta imam na lageru ako je leva da menjam.
Moram ga umivati za prodaju izgleda.
Sve je moguće,kao što sam napisao ovde je zanimljivo što nigde nema oštećenja a buka u tom 1 rangu neverovatna,da nisam otvarao menjac mislio bih da je se u njemu sve raspalo.Mozda pomogne.mi kada smo maseja radili lezaj reverzera je bio ok u radu pre remonta.oprali,vratili ga,ali vrv samo kontra okrenutog(iglicasti lezaj) kakvo je to rondanje bilo...otvorili opet,stavili nov i da ne cuje zlo...
Za broj veci.Znaci prelazis skroz na ozbiljne masine
Sta god da je menjac napolje,nema druge.Другар има проблем на МТЗ 820 стар три године почеле су 4 и 7 брзина да му лупају. Каже прво је 4 била бучнија, а сада је обрнуто сада је 7 бучнија. Каже звук се чује као када би на бицикло ставио од ПВЦ флаше траке па да жбице лупаји по њима. Шта може бити, ја сам му рекао да не користи 4 и 7 док не сазнамо шта је?
Da se nije možda trgla neka osovina?Rasturim ga kao cigance napolitanku,becim se dva sata i opet nista ne vidim.
Sledeća opcija mi je da dodje pop da ga okadi,nema druge.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Zuji samo u prvom rangu,da je nešto do diferencijala zujalo bi i u drugom rangu i u rikvercu,nekom logikom.Da li si siguran da menjac zuji?
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
Rešiću ti ja kvar. Al za uzvrat moraš da ideš ulicom i vičeš: YTO je bolji od MTZ-a!Rasturim ga kao cigance napolitanku,becim se dva sata i opet nista ne vidim.