nebojsa100
Član
Bukvalno kao dvanestougaona gedora 36,nema šanse da pogrešite viri jedna osovina iz menjaca ili će ostati na njoj ili će ostati na spojnickoj.Hvala puno.Kako izgleda ta spojnica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bukvalno kao dvanestougaona gedora 36,nema šanse da pogrešite viri jedna osovina iz menjaca ili će ostati na njoj ili će ostati na spojnickoj.Hvala puno.Kako izgleda ta spojnica
Moze samo da ga prenese na drugi deo dvorista,ili da ugari eventualno...takav plug kod nas 200 ks nosi i ljulja ga,a ima sta i da vuce.sa tri jos nekako,al ako si nezan zbog jedne lamele.Samo jos jednom da cujem tj pročitam da je neko napisao da rusi ne valjaju ima odma da se posvađamo .
Salu na stranu svašta može da se vidi na ovom svetu.
1021 od 105 ks I neka mrcina KUHN od 4 glave i boga pitaj koliko kila.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Eeee u tom grmu čuči zec,ovaj traktor ore sa ovim plugom,kako ore,kakva je zemlja i koliko duboko ne znam i ne zalazim al treba da izore sigurno dosta zemlje iz razloga što vlasnik kaže da mu je ostalo da skine još 150kj soje znaci da ne radi sigurno malo zemlje.Moze samo da ga prenese na drugi deo dvorista,ili da ugari eventualno...takav plug kod nas 200 ks nosi i ljulja ga,a ima sta i da vuce.sa tri jos nekako,al ako si nezan zbog jedne lamele.
Ne,20+godina je kod nas.Jesi se ponovio sa 82?
Big te ima traktora kao ekonomija.Ne,20+godina je kod nas.
Ja sam kupio pre mesec dana 360.70.R20 330€ po komadu,turske.Дали је неко куповао скоро предње гуме 360.70.R24 какве су цене?