MTZ Belarus

čistio nazad kod hidraulike i klipa i nadjem ovu bolcnu odakle li je to ispalo
viber-image-2024-10-06-13-24-46-660.jpg
viber-image-2024-10-06-13-24-30-718.jpg

Da li vam se blokirala sapa za hidrauliku nazad sto se ukljucuje na rucicu kod nogu da blokira kad se nosi neki teret? Ostala u otkljucanom polozaju ni da makne, ne mogu pomeriti rucicu

Hoce kad se napravi luft izmedju klina, rupe na klipu i rupe na onom kljunu od glavne osovine. Probaj pajserom na odglavis, neko da ukljuci podizanje i tad da probas pajserom ili necim duzin da izdignes tu kandzu sto zakljucava.

Sad vidim da si napisao u otkljucanoj poziciji da ti je ostalo, ja sam permutovao u zakljucanoj. Ako nece da se spusti dole hoce da bude zbog blata koje nagura izmedju kabine i rezervoara

Pa da, na gore je ostala ta kandza, ne mogu da je zatvorim rucicom nikako, a rukokm kad vucem mrka kapa....garant se slican fazon i ovde desio samo ne mogu da provalim sta da uradim

Sto bi tezina bila problem kad je to fakticki 1221 po pitanju zadnjeg kraja,pogotovo poluosovine koje su i najbitnije od svega ostalog.I plug deluje da je vuceni,po zadnjem tocku.
Nego jel to malo slika vara ili je taj motor sav mastan od ulja ?.

Poluosovine najbitnije? A sto je plug duži od traktora to nema veze,pa to izgleda nenormalno kad se vidi uživo,treba mu tona tegova napred,strasno.
Nije motor mastan,čist je vara slika.

sve je tu upitno i nošenje a i vuče 105 konja a četiri glave vid tegova šta je napred još obrtač i taj rus se tera i ide pa da mu oma taj vlasnik za života podigne spomenik i to samo crni mermer:p

Poslednja izmena:
A ja sa mojim 1025 planiram ove god da uzorem sa dve glave obrtac ( vec sam probao na 3 kj ide lepo) pa sledece da menjam plug za tri glave da ga dobro zaposlim 😂😂

Samo jos jednom da cujem tj pročitam da je neko napisao da rusi ne valjaju ima odma da se posvađamo .
Salu na stranu svašta može da se vidi na ovom svetu.
1021 od 105 ks I neka mrcina KUHN od 4 glave i boga pitaj koliko kila.
546371aee9d0d6bd4cfff33c24f8340a.jpg

Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Moze samo da ga prenese na drugi deo dvorista,ili da ugari eventualno...takav plug kod nas 200 ks nosi i ljulja ga,a ima sta i da vuce.sa tri jos nekako,al ako si nezan zbog jedne lamele.

Moze samo da ga prenese na drugi deo dvorista,ili da ugari eventualno...takav plug kod nas 200 ks nosi i ljulja ga,a ima sta i da vuce.sa tri jos nekako,al ako si nezan zbog jedne lamele.
Eeee u tom grmu čuči zec,ovaj traktor ore sa ovim plugom,kako ore,kakva je zemlja i koliko duboko ne znam i ne zalazim al treba da izore sigurno dosta zemlje iz razloga što vlasnik kaže da mu je ostalo da skine još 150kj soje znaci da ne radi sigurno malo zemlje.
Nisam neki poznavalac priključnih masina ali sam plug kad se pogleda izgleda kao da treba delija od jedno 160ks pa naviše za njega,pola sata sam se čudio danas kad sam video na šta to liči,kaže gazda plug je bio povoljan pa mu je bilo zao da ga ne uzme a rus će morati da ga vuče.
A sto se te jedne lamele tice tu nema problema,dobro kvacilo i samo gas.

Nazad
Vrh