Kad su poceli da ugradjuju dajcov motor u rusa ,je prvi znak propastiOde u DPF na Rusu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad su poceli da ugradjuju dajcov motor u rusa ,je prvi znak propastiOde u DPF na Rusu...
Da ne može ne bi ti tako rekao....nekad doduše mora na alnaser da se čvakne,da bi se zubčanik namestio, al svakako dok motor radi se to ne praktikuje...30 godina već vozim rusaNe može da se uključi kad ne radi traktor. Sad može.
Trebalo bi da je ovakva. Ne znam da li je plastika. Osetim da pomera nešto unutra, ali sada mogu da je vrtim ceo krug. Sutra ću skinuti komresor da vidm šta se dešava. Da li se lako skida ili ima komplikacije. 4 šrafa ga drže 3 su lako dostupna ne znam do onog četvrtog kako se dolazi?Da je slomljen zupcanik velika verovatnoca je da bi bila žurka u razvodu motora.
Ako je plastična ručica za uključenje proverite da ne proklizava plastika.
Stvarno ne znam. Slabo sam ja koristio taj kompresor. Ćale ga uglavnom uključuje. Slušao sam njega da ne može da se uključi kada traktor ne radi. Mada sam i ja probao i stvarno ne može kada je u odredjenom položaju. Ipak trebao sam da pitam nekog malo ranije pošto mi je po zvuku bilo jasno da mu takvo uključivanje nije dobro za zdravlje.Da ne može ne bi ti tako rekao....nekad doduše mora na alnaser da se čvakne,da bi se zubčanik namestio, al svakako dok kotor radi se to ne praktikuje...30 godina već vozim rusa
Ne možeš rusom nikad u potpunosti ovladati. Možeš samo manje ili više da se približiš nečemu što se zove idelno rukovanje MTZ Belarus mašinama.Nisam nikad ni seo u rusa, a nisam ni neki poznavalac svih traktora, sem ferge, ali čitajući vaše komentare, malo sam zbunjen da neki imaju taj traktor duži period a da još nisu ovladali sa svim polugama i ručicama na njemu, sem žute, naravno.
Ljudi saltaju rusa bez kvacila da ne zakrci a ne sa kvacilom.Ne možeš rusom nikad u potpunosti ovladati. Možeš samo manje ili više da se približiš nečemu što se zove idelno rukovanje MTZ Belarus mašinama.
Priča se da je kod Čuruga živeo stariji čovek koji je umeo da menja brzine bez da mu ikad zakrči, ali sad je verovatno već odavno mrtav, a priča nije potvrdjena.
Ide rusov menjač ko u sir,i bez kvačila....ništa nije komplikovaniji od drugih nesinhronizovanih menjača,kolje ga samo ta knedla(820) između 8me i 9te...Ne možeš rusom nikad u potpunosti ovladati. Možeš samo manje ili više da se približiš nečemu što se zove idelno rukovanje MTZ Belarus mašinama.
Priča se da je kod Čuruga živeo stariji čovek koji je umeo da menja brzine bez da mu ikad zakrči, ali sad je verovatno već odavno mrtav, a priča nije potvrdjena.