Moj post se nije odnosilo na tog vlasnika mada tako zvuči .Naveo sam neke razlike kako ko radi a što kaže naš majstor Nebojša najbitnije u toj priči je detaljno žuljanje i čišćenje površine na koju posle i može a i ne mora ići silikon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izbegavaj da ti radi dugo na ler gasu tipa 700 -800 obrtaja, ako će raditi duže u mestu onda ga stavi na 1000 obrtaja. Ovo važi uglavnom za sve traktore ali no.Da li neko ko ima 892 moze da mi odg ili Nebojsa ili ko god zna, nedavno mi covek rekao koij isto ima rusa, da ler gas drzim na 1000/1100 obrtaja, ili ti na 4 kruzica ona na tabli, kako bih rekao....kao tako su njemu rekli iz Agropanonke inace ako ode na bas skroz ler najmanji nema dobrog podmazivanja i strada valjda turbina i motor ako sam dobro razumeo
Nikako Ako ne radiš neku krpačinu, onda silikon nema šta da razmazuješ po dihtungu.Dovoljno je samo "zrno" na uglovima, jer tu zna da uštine ili zavrne dihtung pri stezanju.Ako već ne veruješ dihtungu pa hoćeš i silikon vrh tube zasečeš sa obe strane da krajnji rez izgleda kao slovo "V" a rez treba da bude što manji da bi nanošenje bilo preciznije i što tanji sloj da ostavlja.Ako ideš bez dihtunga opet ne razmazuješ ništa,praviš sloj po sredini površine i stezanjem se raširi gde treba, e sad koliko da naneseš to je stvar iskustva.Kako se pravilno nanosi silikon na dihtunge? Ovde jedan majstor silikon razmazuje prstima po dihtungu ili spojnim površinama i to bude tanak sloj, a drugi opet tvrdi da treba pištoljom naneti traku silikona koja se onda sama raširi (rasporedi) pritezanjem...